»

Opravičilo

Slo-Tech - Opravičujemo se za manjši 2,5 urni izpad delovanja portala, na žalost nam je odpovedal eden izmed dveh strežnikov. Pričakujemo nekoliko počasnejše delovanje, za krajši čas so možne težave z določenimi funkcijami foruma.


Hvala za razumevanje.

71 komentarjev

Opravičilo

Slo-Tech - Cenjeni obiskovalki in obiskovalce vljudno prosimo odpuščanja. Kot ste najbrž opazili, je prišlo do tri-in-pol-urnega izpada delovanja spletne strani Slo-Tech. Za nastalo situacijo se iskreno opravičujemo in obljubljamo, da hrčkov nikoli več ne bomo spustili v bližino vodnega hlajenja in močnih ventilatorjev. Zadevo smo Počistili.

75 komentarjev

Nova funkcija foruma

Slo-Tech - "It's not a bug, it's a feature!", bi rekel Primož. Med pogovorom, kaj vse bi se še dalo sprogramirati v forum, je padla ideja, da lahko registrirani uporabniki foruma v lastnih osebnih nastavitvah, do katerih pridete s klikom na svoje uporabniško ime v zgornjem desnem kotu strani, izključite prikazovanje podpisov v forumu. Tako boste ljudje, ki nočete gledati inovativnih dodatkov k vsakem sporočilu, bili danes bolj pomirjeni. Zadovoljni. Zadovoljeni. Mogoče boste celo nehali jemati tiste tabletke proti hipertenziji . V vsakem primeru - uživajte.

3 komentarji

Opravičilo

Jaz - Opravičujemo se za krajši izpad delovanja. Od približno 22.30 do sedaj je Slo-Tech bil nedosegljiv. Razlog za to je še en idiotski napad na strežnik, ki pa je bil kaj hitro saniran. Primoz je pač neusmiljen .

10 komentarjev