»

Za skrajno resne oboževalce: Cooler Master Stacker 830 Nvidia edition

Cooler Master Stacker 830 Nvidia edition

Slo-Tech - Coler Master poznamo tudi kot izdelovalca dobrih ohišij. Še bolj bi sloveli, če ne bi pomembno število inženirjev pred leti CM zapustilo in ustanovilo svoje podjetje – Silversotne. Slednje, vsaj po mojem skromnem mnenju, načrtuje ohišja, povsem primerljiva z izdelki kralja tega posla – Lian Li-a.

Kakorkoli, CM se je odločil, da se vrne na stara pota slave, v ta namen pa mu služi družina ohišij Stacker. Zelo zahtevni uporabniki radi uvrstijo to ohišje na listek nakupov, ker so zelo prostorna in kot taka primerna za uporabo kateregakoli sistema hlajenja.

Po nekaj nujno potrebnih revizijah je CM skupaj z Nvidio predstavil različico, namenjeno kupcem SLi sistemov, saj prav ti...

4 komentarji

Macase KA-230 Champion Mid-Tower Case @ Overclockers AU

Overclockers Australia - Zopet test ohišja, tudi tokrat takega v višjem rangu (no, cenenejših izvedenk se itak ne testira kaj dosti). Ohišje je na pogled sicer rahlo pusto, že podobno strežniškim ohišjem. Videz ne vara - gre za zelo trdno ter težko ohišje s štirimi 5.25" režami, prostorom za 6 3.5" enot (diski, disketna enota) ter prostorom za kar 4 ventilatorje. Če sem pravilno preračunal (210 - 250 AUD), naj bi tale stvarca stala okoli 100 USD. Klik!

3 komentarji

Thermaltake Volcano II

hardCOREware - O tem hladilniku smo na Slo-techu že pisali, a tokrat je na vrsti test in primerjava s Super Orbom in bakrenim Ježem (Copper Hedgehog). Testirali so ga na Thunderbirdu 750, navitem na 1000 MHz, tako da je bilo za toploto poskrbljeno. Temperatura v ohišju je bila 33°C (vroče, se mi zdi...). Rezultati pa so naslednji:

Hladilnik Temp. idlanja Po 60 min. Primea 95
Thermaltake Volcano II 33°C 44°C
Thermaltake Super Orb 34°C 45°C
Copper Hedgehog 34°C 41°C

Hja.. Rezultati so dokaj dobri. Res je, da se je v primerjavi z bakrenim ježom odrezal, kar dosti slabše, a to do neke mere odtehta cena, ki je dvakrat manjša in znaša nekje okoli 5 tisočakov. Če želite videti celoten test, kliknite tukaj.

1 komentar

Test Yamahinega 16/10/40 SCSI CD-RW pogona

CDRLabs - Na CDRLabs si lahko preberete test novega Yamahinega pekača, ki uboge CDjčke žge s kar 16 kratno hitrostjo. Zadeva se že dobri tudi pri nas, zato je toliko bolj zanimiva. No, CDRLabovi fantje imajo o njem precej pomislekov, saj naj bi bil zaenkrat še preveč hroščat. Same performanse so, kot bi bilo za pričakovati, zelo dobre, toda uporaba tega pogona je lahko preveč frustrirajoča. Za več informacij pa si kar oglejte test.

0 komentarjev