»

Nova recenzija

Slo-Tech - Po daljšem času je pred vami ponovno DVD recenzija. To pot sem opisal nadaljevanje kultne Kocke, ki so jo leta 1997 gledalci dobro sprejeli. Kocko 2 ali hiperkocko. Ali je to dostojno nadaljevanje prvega dela ali pa le hollywoodska molzna krava po uspešnem prvem delu, ki razočara, kot navadno razočarajo prisiljena nadaljevanja, si preberite sami. Klik!

5 komentarjev

Nova recenzija!

Slo-Tech - Zopet sem si za vas pogledal nov film ter spisal recenzijo. So morda sosedje teroristi? Ali pa se je profesorju Faradayu to le zdi in je dejansko prevec paranoičen? Več izveste, če preberete (in komentirate) najnovejšo recenzijo.

Žal pa je to zadnji film do konca (vsaj prvega) dela mature, saj se imava s Slainom kar dosti za učit in tako nama ne preostane čisto nič časa za recenzije. Držite pesti [;)]!

2 komentarja

Nov DVD

Slo-Tech - Končno še nekaj z naše strani. Pigeon se je prebudil iz zgodnje-pomladanskega spanca ter nam ponudil novo recenzijo filma. Coyote Ugly, ali po naše Dobre Mrhe je spravil pod drobnogled. Kakšno ima mnenje o filmu, porečete? Preberite si sami.

Če ste slučajno opazili, DVD sekcija zadnje čase ni bila ažurno nadgrajevana z novimi recenzijami. Ker se nam zdi v bistvu brezveze ponujati recenzije, če jih vi v bistvu nočete, vam bom zastavil novo anketo, ki se bo glasila: "DVD Sekcija - Da ali ne". Če bo odgovor pritrdilen, se bova s pigeonom zmenila za dolgotrajno sodelovanje ter ažurno recenziranje enega filma tedensko. Če vam pa ni do DVD sekcije, pa tudi prav. Odločitev je na vaši strani.

32 komentarjev

Razpis

Jaz - Ker je pigeon te mesece zelo zaseden, smo na njegovo pobudo organizirali razpis za novega ocenjevalca DVDjev. Če vas zanima, si preberite spodnje zahteve:

Za ocenjevanje DVDjev se je pred časom ponudil Samo Miholič. Nesreča je zahtevala, da sem moral formatirati računalo, tako da se je njegov e-mail zgubi v množici uničenih bitov. Samo, če si interesiran, mi pošlji mail!

Vsi ostali: Če mislite, da znate napisati informativno ter objektivno oceno, ter si lastite DVD-ROM, mi pišite mail. Koncesija "testnega recenzista" bo podeljena petim osebkom. Ostal bo le en, torej najbolj kvaliteten recenzist. Priporočljivo je tudi, da živite v bližini Ljubljane, saj je podjetje Kos Računalniki, ki nam posoja DVDje, stacionirano prav tam, v Ljubljani namreč. Opozorim naj pa vas, da je delo popolnoma prostovoljno ter zastonj. Plačila ni. Vključen je samo vaš prosti čas ter dobra volja. Če vas še nisem odvrnil, mi pišite.

Seveda naj vam bo tudi jasno, da pigeon ni odpisan. Problem je le, da ima zelo...

0 komentarjev

Chicken Run!

Jaz - Kokoške na begu udarjajo. Kot sem obljubil, smo (z majhno zakasnitvijo) dodali še eno recenzijo filma. Tokrat so prišle na vrsto Kure, z Mel Gibsonom v glavni vlogi. Pigeon se pač trudi in piše recenzije filmov za vas. Vidim tudi, da se je pojavila prošnja po tem, da bi lahko ljudje sami ocenili film (v stilu komentarja na recenzijo). To bo v tednu ali dveh (bolje rečeno dveh, kajti Primož ima RES dosti dela). Chicken Run vabi. Oglejte si!

0 komentarjev

DVD sekcija

Jaz - To je presenečenje, o katerem sem vam govoril. S pigeonom smo se menili in domenili za testiranje DVD filmov. Tako od sedaj naprej vidite v levem meniju sekcijo DVD recenzije, ki ji bo kmalu sledil še Seznam vseh filmov (trenutno sta dva filma opisana, ta funkcija se bo pojavila pri petih filmih). Na desni imate tudi povezavo na zadnje recenzirane filme. Trenutno sta to Up Close & Personal (Zelo Osebno) ter The Cell (Celica). Ker je to šele začetek, bodo notri sigurno kakšne začetniške napake. Odpustite nam, smo samo ljudje. Filme pa v recenzijo daje podjetje Kos Računalniki. V prihodnosti nas torej čaka poleg kvalitetnih novic še grma opisanih filmov na DVD. A smo carji al smo carji?

12 komentarjev