»

Slo-Tech NEST 06 slike

NEST 06 (madviper)

Slo-Tech - Opazili smo, da je veliko obiskovalcev NEST-a s seboj prineslo digitalni fotoaparat, še posebej pa, da so neprestano slikali. Tako še pred koncem NEST-a, še posebej pa po tem dogodku, vabimo vse nadebudne fotografe, da objavijo slike (ali dajo povezave na njih), v zato posebej odprti temi.

Za vse, ki ste letos NEST zamudili, objavljamo sliko prizorišča, ki je nastala globoko proti nedeljskem jutru.

94 komentarjev

Nov članek: NEST.2005

Nekaj manj kot 200 obiskovalcev ...

Slo-Tech - MadManMato je po daljšem času mučnega retuširanja fotografij, spreminjanja zgodovine in posledične popolne odstranitve vseh dokazov o nam neljubih dogodkih skupaj sestavil fotoreportažo z NEST-a. O tem, kako se nekateri še vedno niste naučili, da se žičk iz vtičnice ne priklaplja na ohišje in še čem ... poročilo z NEST-a.

73 komentarjev

Prihaja NEST 2004

Slo-Tech - Že veste, kaj boste počeli tretji teden julija, natančneje med 16. in 18. tega meseca? Ali pa se samo sprašujete, kdaj bo letos potekal Slo-techov NEST? Ne glede na to, katero od omenjinih vprašanj vas muči, odgovor je sedaj jasen.

Slo-tech tako najavlja NEST 2004, ki bo tudi letos potekal med 16. in 18. julijem, in tudi letos v Osnovni šoli Sečovlje. Dogodek bo poleg tradicionalnega druženja in igranja v mnogo nudil tudi več izobraževalnih vsebin, tako boste lahko izvedeli novosti o prihajajočem sistemu Longhorn, Cinelerri, grafičnih tehnologijah, navijanju in precej zanimivosti o Linuxu.

Koliko me bo NEST olajšal v denarnici, kako pridem do Sečovelj in ali lahko pripeljem tudi punco, pa lahko preberete tukaj.

Pridete? Ja, itak.

48 komentarjev

Nova anketa!

Slo-Tech - Zapadli smo v kronično PostMaturitetnoRezultatno? depresijo, saj smo opazili, da se vas velika večina ne namerava udeležiti dogodka Slo-Tech NEST.2003. Vseeno vas je prijavljeno že lepo število, tako da pohvale [:D]. Nova anketa vam da vedeti, da boste v kratkem, kaj veš, mogoče že na samem NESTu, kupili majice z novim Slo-Techovim logotipom. Plosk, plosk!

8 komentarjev