»

NEST 2008 bo

Polna dvorana

Slo-Tech - NEST.2008 torej bo. Ponovno na slovenski obali. Dogodek se bo odvijal od 18. do 20. julija.

Načeloma na isti lokaciji kot lani (nekaj metrov od morja). Kot vedno, bomo tudi letos organizirali precej predavanj, tekmovanj v različnih računalniških igrah ter nekaj posebnih dogodkov. Več podrobnosti sledi.

160 komentarjev

NEST.2006 se približuje

NEST.2005

Slo-Tech - Le še slab teden nas loči od največjega in najbolje organiziranega lanpartyja v Sloveniji, tokrat že šestega zaporednega tradicionalnega NEST-a. Tudi letos boste lahko (tako kot vsako leto) občudovali doma narejene mojstrovine, poslušali nadvse poučna predavanja, nažigali najljubše igre, spoznavali kul ljudi s foruma in se nasploh počutili kot doma. Za vas smo pripravili udobna ležišča in bogate nagrade. Če je nadvse izčrpen in privlačen tekst, ki ga pravkar berete, pritegnil vaše zanimanje, brž odsurfajte na uradno informativno podstran tega izjemnega dogodka, kjer lahko izveste čisto vse, kar se o NEST-u pač da izvedeti.

Kaj še čakate, prijavite se zdaj.
Vaša prijava je brezplačna!*


*Pravzaprav...

57 komentarjev

NEST.2006 prijave

Slo-Tech - Objavili smo osnovni program letošnjega NESTa.2006. Zaradi nekaj tujih predavateljev ter medsebojne odvisnosti nekaterih predavanj, dokončni naslovi predavanj po urah še manjkajo. Objavljeni bodo v petek. Letos bomo poleg igranja iger in tradicionalnega izbora najboljšega moda organizirali tudi "hekersko tekmovanje". Organizatorji bomo za vas pripravili nekaj bolj ter nekaj manj ranljivih sistemov ter zmagovalca nagradili. [>:D]

Za vas letos organiziramo serijo predavanj iz računalniške varnosti, izdelave spletnih strani ter OpenOfficea.

Letos ponovno na drugi lokaciji, v Hrvatinih, sredi prijetnega borovega gozdička, ki nam bo zagotavljal senco, že šestič ... legendarni NEST.

78 komentarjev

NEST.2006

Slo-Tech - Z malo zamude pa vendar. NEST.2006 bo, kot je bilo že konec januarja napovedano, od 21. do 23. julija. Tokrat na novi lokaciji v OŠ Hrvatini (Hrvatini nad Koprom). Program s prijavami bomo objavili v nekaj dneh.

Kot vedno bomo organizirali lan party s precej predavanji in tekmovanji. Igralo se bo skoraj vse. Letos ideje za tekmovanja v igrah pobiramo samo do samega dogodka, da se nam ne bo ponovilo lansko leto, ko se je večina idej za tekmovanja pojavila v noči iz sobote na nedeljo.

Kot vedno je tudi letos prepovedano kajenje in/ali uživanje drugih opojnih substanc. Oseb, ki bodo kazale znake uživanja le-teh varnostna služba ne bo spustila v dvorano.

291 komentarjev

Nov članek: NEST.2005

Nekaj manj kot 200 obiskovalcev ...

Slo-Tech - MadManMato je po daljšem času mučnega retuširanja fotografij, spreminjanja zgodovine in posledične popolne odstranitve vseh dokazov o nam neljubih dogodkih skupaj sestavil fotoreportažo z NEST-a. O tem, kako se nekateri še vedno niste naučili, da se žičk iz vtičnice ne priklaplja na ohišje in še čem ... poročilo z NEST-a.

73 komentarjev

Obvestilo v zvezi z NEST.2005

Slo-Tech - Glede na to, da je prireditev že 76 odstotno zasedena in da se na prireditev ni prijavil niti en klan v popolni sestavi, prav tako pa je število prijav na ostala tekmovanja zanemarljivo, smo se odločili rahlo spremeniti pravila igre.

Na strani o prireditvi si tako lahko ogledate bistveno razširjen seznam predavanj. Prav tako ukinjamo vsa do sedaj razpisana tekmovanja.

To ne pomeni, da tekmovanj ne bo. Izvedli bomo tekmovanje v katerikoli igri, na katero se bo prijavilo vsaj 16 tekmovalcev (ali 8 klanov). Če boste s seznamom iger v katerih bi želeli tekmovati dopolnili svojo prijavo, bomo takoj, ko se vas bo za določeno tekmovanje prijavilo dovolj, to objavili. Prijave na tekmovanja bomo sprejemali tudi na samem dogodku (kar pomeni, da se lahko na samem dogodku pojavi kakšno dodatno tekmovanje, če bo zanj interes). Prosimo, prijavite se.

Prav tako ponovno uvajamo tekmovanje za "najbolj navito kišto" (upoštevamo vsoto FIPS + FLOPS (navito) ulomljeno z vsoto FIPS + FLOPS...

47 komentarjev

NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte

Slo-Tech - Torej ... Kot že veste, NEST.2005 bo. Odvijal se bo od 22. 7 do 24.7 v Sečovljah (tako kot že zadnji dve leti). Za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Hrana bo na voljo enako kot lani -- lokalni gostilničar vam prijazno ponuja pice, makarone, čevapčiče in solate po tisoč tolarjev na obrok. Glede na izkušnje iz preteklih let avtobusnega prevoza ne bomo niti poskušali organizirati. Vstopnina je enaka kot lani (2500 SIT).

Tudi letos bomo organizirali nekaj tekmovanj. Trenutno načrtujemo klansko tekmovanje v CSS (5 na 5) in dve "ubi-ga" (deathmatch) tekmovanji v CS 1.6 in COD. Vse po sistemu dvojne eliminacije. Za idejo o nagradah, si oglejte seznam sponzorjev. Denarnih nagrad ni.

Sprejeli bomo 200 prijav. Več informacij!

73 komentarjev

NEST.2005

Slo-Tech - Kot je razvidno iz rezultatov zadnje ankete, NEST.2005 bo. Odvijal se bo od 22. do 24.7 v Sečovljah. Letos spet načrtujemo nekaj tekmovanj v igrah (med drugim Counter Strike: Source) ter nekaj predavanj, predvsem pa veliko zabave in druženja. Podroben program bo na voljo v kratkem.

298 komentarjev

Imagine Cup - Visual Gaming

več strani - Kot sem že napisal v forum, tudi letos poteka ImagineCup - tekmovanje za dijake in študente, v devetih različnih kategorijah. Rok za prijavo, za kategoriji Visual Gaming in Rendering je bil podaljšan na: 1.4.2005. Visual Gaming je tekmovanje, kjer je na voljo igrica, vsak tekmovalec pa mora zanjo sprogramirati čim boljšo umetno inteligenco. Programira se v .NET platformi. Rendering pa je tekmovanje za najboljši kratki filmček.

Tekmovanje poteka preko interneta, najboljši pa se na koncu uvrstijo v finalno tekmovanje, ki bo letos na Japonskem. Poleg glavne nagrade, $8.000, že s prijavo dobite brezplačen MS Office 2003. Klik!

15 komentarjev

NEST.2004 se je zaključil

Slo-Tech - V nedeljo ob 17h se je zaključil NEST.2004. V skromnih treh dneh se nas je zbralo malo več kot 200. Večina je prišla za vse tri dni in je seveda prinesla s seboj računalnike ter prazne DVD-je. Znotraj mreže je tekel dchub, s pomočjo katerega so si lahko uporabniki izmenjevali (legalne) datoteke. V času največjega interesa je tako skupna količina podatkov, ki so bili dani na voljo, presegala 3,2TB. Ob vsem tem smo pojedli približno 500 pic in ostalih...

89 komentarjev

Slo-Tech NEST.2003 popoln uspeh!

Manj "Night efekta"

Slo-Tech - Danes, po prvi dobro prespani noči od četrtka naprej, imam čast sporočiti, da je bil naš dogodek ( Slo-Tech NEST.2003), ki je potekal od petka do nedelje, popoln uspeh.

V športni dvorani OŠ Sečovlje smo gostili kar 100 računalnikov, povezanih v mrežo. Igralo se je malodane brez prestanka, tekmovanja so uspela, nagrade v skupni vrednosti skoraj 400.000 SIT so bile podeljene. Vsem, ki niso mogli priti, je lahko kar malo žal [:D].

Tudi predavanja so bila zanimiva. Lahko ste bili priče živemu sestavljanju vodnega hlajenja, predstavitvi zmagovitih modifikacij računalnikov, predavanju o Microsoftovem Longhornu, navijanju, o tem, zakaj grafične kartice še ne prikazujejo fotorealistične slike,...

58 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech - No, anketa nekako kaže, da nam bo uspelo pri predavanjih napolniti amfiteater (150 sedežev), kar je zavidnja vreden dosežek. Upam le, da boste prišli s svojimi računalniki že v soboto, saj se bodo igrice igrale že iz noči s sobote na nedeljo. Na idejo za današnjo anketo sem prišel včeraj ob dokončevanju testa Geforce4 Ti4400 (objavljen bo v kratkem). Kaj menite?

5 komentarjev