»

Majhen pregled

Slo-Tech - Samo toliko, da vas spomnim na štiri malenkosti na strani, ki so že dlje v veljavi:
  • Prešteli smo do 10.000! Čestitamo uporabniku z nazivom shock, saj je prvi poslal število 10.000!
  • Vsi prijavljeni imate sedaj na voljo nov oddelek z imenom "Zasebna sporočila", kjer lahko debatira z zaključeno skupino ljudi, brez da bi njegove umotvore bral celoten forum.
  • Hkrati so prijavljeni dobili na voljo nov oddelek z nazivom "Moje teme", kjer lahko pregledno brska po temah, v katerih je sodeloval, ter je v njih kaj novega.
  • Ne pozabimo tudi na to, da smo oddelek "DVD & Gibljive slike" združili s Kulturo, kar pomeni, da v ta oddelek spada tudi filmografija.
Kaj ste spoznali v tej novici? I, nič drugega kot to, da je prijava v sistem brezplačna ter zahteva le pet minut vašega časa. Se izplača [:D].

18 komentarjev

Dva MCSEja, sta se pozibavala...

The Register - V Kanadi se bijejo razprtije o upravičenosti besedice "Engineer" v Microsoftovem nazivu "Certified System Engineer". Sporna je menda predvsem klasifikacija inženirske titule, za pridobitev katere naj bi veljali višji pogoji, bili pa naj bi tudi odgovorni za posledice njihovega dela -- če se recimo podre kakšna stolpnica (ali dve [>:D]).

Microsoft pa takorekoč skoraj "podarja" inženirske nazive vsem, ki so pripravljeni zanj plačati ter imajo seveda potrebno znanje. Ti ljudje inženirskega naziva ne dobijo preko univerz in podobnega, pa tudi v primeru "napak" niso odgovorni primerljivo s "šolanimi" kolegi.

No, par zanimivih argumentov za in proti si lahko preberete v članku na The Register, najbolj zanimivo pa se mi zdi vprašanje, kako da lahko nekdo zahteva umik uporabe naziva, kot da bi ga sam -- patentiral. Sicer pa govorimo o Čezlužju...

"univ. dipl. iur" je registrirana blagovna znamka Univerze v Ljubljani.

2 komentarja

In vendar se premika

Slo-Tech - Slo-Tech ima nov strežnik. Ne še čisto povsem, a le. Do konca mature lahko našo najnovejšo pridobitev gledate na owca.info, kjer smo vam v testnem obdobju vklopili nekoliko več privilegijev, kot ste jih vajeni. Opozarjamo vas, da bo po dokončni selitvi Slo-Techa na nov strežnik (kar se bo zgodilo okoli 11.6.2002) vsa vsebina nastala med tem testom IZBRISANA, saj se bo na nov strežnik preselila vsebina iz te strani.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste nam to selitev omogočili. Podjetju Essedi iz Gorice, podjetju Red Rat Store, našemu novemu ISPju Moj.net, ki nam je nesebično ponudil zelo široko brezplačno pipico v svet, podjetju Mlacom, ki je nesebično podarilo nekaj malega opreme, ter seveda vam uporabnikom, ki ste tudi pripomogli s svojimi donacijami.

Prosimo vas, da v primeru, da odkrijete kakšno napako, svoje odkritje sporočite na Primoz@slo-tech.com.

20 komentarjev

Razpis

Slo-Tech - Iščejo se lokalni nazivi za vse dele foruma, kjer lokalnih nazivov še ni. Uporabljene ideje bodo nagrajene z nazivom (1 naziv / 1 oddelek foruma). Kot popolna vloga se šteje email na primoz@slo-tech.com, ki vsebuje 15 nazivov za EN oddelek. Torej morate v svojem predlogu napisati VSE nazive (15) za določen oddelek, če želite sodelovati.

4 komentarji

Prijava

Jaz - Vsi ki ste poslali email z pritožbo o nedelovanju prijave, ga prosim pošljite ŠE ENKRAT. Tokrat na naslov primoz@slo-tech.com. V e-mail OBVEZNO vpišite vaš elektronski naslov, kot ste ga vpisali v obrazec za prijavo ter vaše uporabniško ime. Gesla NI potrebno pošiljati, razen v primeru, da niste prepričani da ga veste[:D]

0 komentarjev

Nedelovanje prijave!!!!

Jaz - Ker dobivam pošto z večinoma enakimi problemi bom naštel nekaj dejstev:
  • Uporabniško ime in geslo sta case sensitive
  • -Aktivacijska koda se NE POŠLJE SAMA, temveč jo morate zahtevati. To storite tako, da se prijavite z VAŠIM UPORABMIŠKIM IMENOM IN GESLOM in nato kliknete pošlji kodo.
  • Koda, ki jo dobite po emailu (ko jo dobite) NI GESLO, za njen vpis SE MORATE PRIJAVITI in nato dobite okence nad katerim piše "Aktivacijska koda". V to okence vpišete aktivacijsko kodo TOČNO TAKO, KOT STE JO DOBILI (brez narekovajev)... To je brez dodatnih presledkov in podobne navlake.
Če komu kljub upoštevanju teh navodil stvar še vedno ne bo delala, naj mi prosim pošlje mail na primoz@slo-tech.com IN V TOPIC NAPIŠE "Ne dela"... Ta mail lahko pošljete tudi luniju, vendar boste v tem primeru čakali dlje, saj ga on samo pošlje naprej meni.

0 komentarjev