»

Nedostopnost storitve

Slo-Tech - Spoštovane obiskovalke in obiskovalci,

včeraj je bil Slo-Tech zaradi odpovedi polovice skupine delavcev v glavnem računalu nedostopen. Zategadelj smo celotno skupino zamenjali z novo.

Za morebiti spremenjen večer se vam opravičujemo, povsem možno pa je, da nam boste za to hvaležni.

100 komentarjev

Opravičilo

Slo-Tech - Opravičujemo se za manjši 2,5 urni izpad delovanja portala, na žalost nam je odpovedal eden izmed dveh strežnikov. Pričakujemo nekoliko počasnejše delovanje, za krajši čas so možne težave z določenimi funkcijami foruma.


Hvala za razumevanje.

71 komentarjev

Prenova spletnega mesta Slo-Tech

Slo-Tech - Odločili smo se, da bomo v prihodnje dosedanjo stran Slo-Techa še izboljšali. V ta namen pripravljamo serijo krajših anket. Najprej vas sprašujemo o tem, kaj vam je najbolj pomembno pri obisku spletnih mest. Kasneje se osredotočimo na vašo izkušnjo z obstoječo stranjo Slo-Techa, da bi popravili stvari, ki vas najbolj motijo in dodali tiste, ki si jih želite.

Prosimo vas za sodelovanje, saj bomo na ta način lažje spoznali vaše potrebe in želje. Vabljeni k izpolnjevanju.

104 komentarji

Opravičilo

Slo-Tech - Cenjeni obiskovalki in obiskovalce vljudno prosimo odpuščanja. Kot ste najbrž opazili, je prišlo do tri-in-pol-urnega izpada delovanja spletne strani Slo-Tech. Za nastalo situacijo se iskreno opravičujemo in obljubljamo, da hrčkov nikoli več ne bomo spustili v bližino vodnega hlajenja in močnih ventilatorjev. Zadevo smo Počistili.

75 komentarjev

Dobro jutro, Slo-Mod!

Slo-Tech - Če se vam kdaj potoži za vzdušjem, ki je vladalo v zadnjih decemberskih dneh leta 1999, ko je Slo-Tech odprl svoja vrata, ali pa ga sploh niste doživeli, imate odlično priložnost, da to popravite. Priča smo lahko rojstvu nove slovenske strani Slo-Mod, usmerjene predvsem v modifikacijske vode. Fantje (če se za kakšinim izmed vzdevkov skriva deklica, se ji iz vsega srca opravičujem) pravijo, da spočetka upajo na vsaj novico dnevno, tako da jih velja občasno poklikati, ako čutite sušo glede tovrstnih novic pri nas. Vsekakor pa si preberite njihov prvi članek, Izdelava nosilcev.

Konkurenca je vedno dobrodošla, če drugega ne, se bo tako morda kdo od nas zavlekel pred tipkovnico in spackal kakšen nepozaben članek. (Dosedanje, nekoliko srednjeveške motode priepričevanja člankopiscev, kot ste najbrž opazili, ne delujeo ravno najbolje. Packi mi imamo predebelo kožo.) [;)]

17 komentarjev

Dela! :)

Slo-Tech - Z veseljem sporočamo, da smo "nekako" uredili težave s strežnikom. Kot ste najbrž opazili, ste od včeraj od 19:00 doživljali zelo moten dostop do naše strani. No, sedaj upamo, da je vse v redu. Posebna zahvala gre v prvi vrsti trgovini BOF, saj so nam izjemno pomagali. Uživajte [:D].

P.S.: Primož odtajan ter zdrav. Malo prehlajen. Vse pod kontrolo. [:D]

12 komentarjev

Slow-Techovi strežniki

Slo-Tech - Verjetno vas -- glede na manjši "načrtovani" izpad -- ne bo presenetila novica, da se spletne strani Slo-Techa sedaj servirajo iz kar treh strežnikov. To seveda pomeni večjo odzivnost in prepustnost, hkrati pa tudi večjo možnost napak [:D]. Veselo vohljanje za IP številkami vam želim.

13 komentarjev

Iskreno opravičilo

Slo-Tech - Za ta nam zelo neljub izpad se iskreno opravičujemo. Kriv je zlobni bavbav, ki je z močjo volje prisilil strežnik v to, da je začel s stavko. Kaj hočemo . Opravičujemo se tudi za morebitne motnje, ki bi jih lahko danes še doživeli. Kaj hočemo, tudi nam se to (vse prepogosto) dogaja .

8 komentarjev