»

CoolerMaster Hyper Sphere

Hyper Sphere

The inquirer - CoolerMaster je predstavil svoj nov hladilnik za procesorje na podnožjih AM2, s939 ter LGA 775 z imeno Hyper Sphere. Gre za HeatPipe hladilnik zanimive oblike, ki spominja na školjko. Iz bakrenega dna hladilnika izhajajo bakrene vroče cevke ter aluminijasta hladilna rebra sredi katerh se nahaja ventilator, ki skrbi za pretok zraka skozi rebra.

Za prve teste zmogljivosti novega hladilnika bo potrebno počakati še nekaj časa, upajmo da bodo rezultati vsaj tako zanimivi kot oblika hladilnika.

Več o tem v izvorni novici na...

20 komentarjev

Cooler Master Aerogate 3

Slo-Tech - Cooler Master je eno izmed podjetij, ki je znano po dobrih ohišjih, hladilnih izdelkih ter liniji izdelkov, kot so npr. Aerogate, Musketeer, Gate Wach, itd.

Na strani Slo-Mod so naredili preskus njihovega izdelka, ki nosi ime Aerogate 3. Naprava je sila priročna za vse, ki bi radi nadzirali število vrtljajev svojih ventilatorjev in dodatno merili temperaturo. Več o omenjenem preberite tukaj.

0 komentarjev

Mod miške

Slo-Mod - Vsakdo, ki premore optično miško je primoran, da ga ta glodalec gleda z rdečimi očmi. Za navadne uporabnike je to seveda dovolj dobro, a vendar kaj storiti, da bi vas vaš glodalec pogledal modro ali kako drugače? Na strani slo-mod je bilo v temi v forumu kar precej govora o tem in v procesu je celo neka miš srečala svojo mačko. Če bi radi tudi vi opravili takšno modifikacijo, si preberite članek, ki je nato nastal.

11 komentarjev