»

Blowhole

Bit Technologies - Bit-Tech se še vedno ne dajo in nam vedno znova pripravijo kaj zanimivega. Sicer tokrat nimajo kakšnih silnih novosti, vendar pa so nam pripravili spet en krajši članek o izdelavi blowhola. Ker človeka ob veliki količini podatkov (novic) velikokrat zagrabi skleroza, vam predlagam, da si osvežite že morebitno rahlo pozabljeno znanje .

1 komentar

AOpen HQ08

Jaz - Danes bi sicer moral biti na vrsti sketchov članek o barvanju ohišja, toda zaradi določenega spleta okoliščin (vrednega samega Twilight Zona), se je namesto njega pojavil moj test AOpna HQ08. Gre za Big Tower ohišje, ki je nekakšen mlajši bratec, ali, če že hočete, naslednik legendarnega HX08. Zadevica je po novem dobavljiva tudi v Sloveniji, tako da gre za vse overclockerje in moderje zelo zanimivo ohišje. Kaj si jaz mislim o njemu? Preberite test!

15 komentarjev

Zanimivo ohišje

Penis Mightier - Na PenisMightier (jaome ) strani sem zasledil slikico tega zelo zanimivega ohišja. Na žalost avtor strani ni dal nobenih podrobnejših informacij o kateremu proizvajalcu in modelu gre, toda že slika je tako zanimiva, da sem jo enostavno moral dati v novice. To ohišje s 335W napajalnikom je meni osebno eno izmed najlepših, ki sem jih videl do zdaj. Stvarca ima modre ledice, dva skirta USB vhoda na sprednji strani ter blowhole na stranici. Slin!

4 komentarji

O LEDicah

več strani - Heh, ne boste verjeli, toda obstajajo tudi takšni fanatiki, ki dobesedno častijo LED diode in v njihovo čast postavljajo spletne strani. Ena izmed takih je definitivno Virtual LED Museum. Če izvzamemo, da je avtor očitno fanatik, je stran precej uporabna za vse moderje ohišij, saj je na njej zelo velika zakladnica znanja o teh malih lučkah, ki lahko precej polepšajo drugače dolgočasna ohišja.

Ko smo že pri LEDicah pa ne smem pozabiti na Blue LED FAQ, stran, ki je bila postavljena v čast modrih LEDicam. No, avtoru se očitno zdi, da modre LEDice niso več tako posebne, kot so bile pred leti, tako da strani več ne osvežuje, toda na njej je še vedno kar nekaj uporabnih informacij o tem kakšne LEDice izbrati za najboljši učinek.

0 komentarjev