»

Samo za vas ...

Kiberpipa - Zaradi različnih okusov bi težko izpostavili "the" dogodek tega tedna, zato naj vas seznanimo kar s celotnim dogajanjem v Kiberpipi v tem tednu. V torek na Pipinem odprtem terminu boste imeli priložnost spoznati WiMAX, kaj pomeni WiMAX tehnologija za končne rezidenčne uporabnike, korenine nastanka, prednosti, zmogljivosti in primerjavo s klasičnimi tehnologijami. V sredo bomo na Spletnih uricah govorili o več kot aktualni temi tega časa pri nas - online predsedniški kampanji, kjer bo Vuk Čosić predstavil zasnovo online dela predsedniške kampanje za enega izmed kandidatov, s poudarkom na danes aktualnih 'social online...

3 komentarji

Teden s Kiberpipo

Slo-Tech - Če se boste odločili del naslednjega tedna preživeti z miselno-potovalno agencijo Kiberpipa, naj vas seznanimo s ponudbo:

V torek 30. januarja gostimo Barbaro Knavs in blogologa Domna Saviča, ki bosta na odprtem terminu predavala o Blogih v sferi političnega.

V sredo bo Zvezdan Martič iz Multimedijskega centra RTV Slovenija povedal Kaj lahko dobimo za 11 €?.
Torej kakšne možnosti ima nacionalna medijska hiša na spletu in kako se lahko na tem področju njene storitve razvijajo naprej.



V četrtek pa ob 20.00 vabimo na otvoritev nove razstave v Galeriji 404. Boštjan Majcen bo v razstavi Spoofi predstavljal simpatično-kritično parodijo na obstoječe oglaševanje, produkte, storiteve,...

1 komentar

"Mokre sanje"

vir: Slo-Mod
Slo-Mod - Konec tedna je čas lagodnosti in posvečanja hobijem, recimo brklanju po računalniku. Če se česa podobnega nameravate lotiti tudi sami, čemu ne bi tega počeli kot najboljši? Po mnenju naše "strokovne žirije" je bil med slednjimi na NEST-u 2003 tudi Jakoslav z svojim vodnim hlajenjem. Za vse, ki njegovi predstavitvi v Sečovljah niste prisostvovali, ali pa so vam kakšne podrobnosti ušle iz spomina je sedaj napisal še članek.

11 komentarjev

Najučinkovitejše vodno hlajenje ;)

Overclockers Australia - Kot gotovo že veste, je postalo vodno hlajenje pri navdušencih eden izmed najbolj priljubljenih načinov odvajanja toplote iz vedno prevročih procesorjih. Toda ali je vedno treba nabavljati razne vodne bloke in številne druge nepogrešljive pripomočke, da nam vodno hlajenje sploh postane dostopno? Navdušenec na tej strani dokazuje, da to ni vedno potrebno. To dokazuje s svojih vodnim hlajenjem, ki je na prvi pogled zares ubijalsko. Ne verjamete? Poglejte si spodnjo slikico in takoj vam bo jasno [:D]:

6 komentarjev

Vodno hlajenje n-tič

Void Your Warranty - Če podjetja Swiftech še ne poznate, potem pobrskajte malo po arhivu novic in takoj vam bo jasno s čim se podjetje ukvarja. V eni izmed prejšnjih novic sem predstavil Swiftechov zelo učinkovit hladilnik, ki se lahko spopade tudi s takimi težkokategonrniki, kot so Alphe in GlobalWini, vendar pa proizvodnja hladilnikov ni edina stvar s katero se podjetje ukvarja. S popularizacijo raznovrstnih vodnih sistemov za kar najboljše hlajenje procesorja so se začeli ukvarjati tudi s proizvodnjo le-teh. Rezultat truda Swiftechovih inženirjev si lahko ogledate tukaj, kjer so opisali njihov sistem za vodno hlajenje, ki ga lahko enostavno vgradite v ohišje. Problem je edino vodni blok, ki je sestavljen iz aluminija in bakra. Res je sicer, da je aluminij posebno obdelan, da nebi...

0 komentarjev

Cheapass vodno hlajenje

Spode's Abode - Dr. Surlyjoe že kar nekaj časa packa svoje vodno hlajenje sisteme in se smeje celotni overclockerski skupnosti, ki plačuje mastne denarce za svoje hladilne sisteme. Za Surlyjoa bi lahko rekli, da je praktičen in iznajdljiv človek in živi dokaz, da se da tudi najbolj komplicirane stvari poenostaviti do te mere, da postanejo dostopne dobesedno vsakemu bebcu. Če tipa in njegovega dela še ne poznate, potem je njegova zadnja stvaritev kar primerna, da vas seznani z njegovim načinom dela. Grdo, ampak efektivno je izraz, ki ste ga iskali .

0 komentarjev