»

Princesa Mononoke jutri v Koloseju

Animeslovenija - Dve leti po tem, ko je na Liffu požel uspeh, prihaja prvič v Sloveniji na reden kinematografski spored anime (japonski risani film) Princesa Mononoke slavnega Hajaoja Mijazakija (Hayao Miyazaki).

Za spored si nujno oglejte Kolosejevo podstran ter si seveda ne pozabite prebrati prispevka na Animesloveniji. Zna se tudi zgoditi, da bo na jutrišnjo predstavo prišel del Slo-Techove ekipe. Mogoče [:D].

7 komentarjev

Zamenjava zvočniških kablov

Overclockers Australia - Ste modificirali ohišje? Ste. Ste modificirali matično ploščo? Ste. Ste modificirali ... Torej ste modificirali vse, kar vsaj malo diši po elektroniki. No, če spadate med take veterane, potem vam za preganjanje dolgčasa ostane samo še zamenjava kablov pri računalniških zvočnikih. Sicer zamenjava zvočniških kablov ni ravno opravilo, s katerim bi si krajšali čas, ampak lahko resnično pripomore h kvaliteti zvoka. Mnenja o kvaliteti so sicer deljena, vendar se vsaj po tem članku sodeč zamenjava splača. Članek je prirejen zamenjavi kablov pri zvočnikih Klipsch Promedia, vendar pa ga boste lahko uporabili tudi pri drugih zvočnikih. Obsega izbiro kabla, cinkanje le-tega in pricinitev na konektor.

0 komentarjev

Klipsch ProMedia 4.1

24 ur - No, to pa je zanimivo. V igraškem depotu (GamersDepot) so si ogledali in preizkusili Klipschove zvočnike, natančneje Klipsch Promedia V.2-400. Naj kar takoj povem, da so to eni izmed najboljših (in najmočnejših) računalniških zvočnikov in celo ustrezajo specifikacijam THX. Cena tega zidovrušilnega sistema je okoli 300 ameriških dolarjev, kar se zdi zasoljeno, a za ta denar ponujajo izredno veliko. Aja še ocena... dobili so 6 hmm.. kapljic in zelo malo je izdelkov, ki dobijo tudi šesto kapljico. Test si (nujno) oglejte tukaj.

0 komentarjev

Klipsch Promedia 2.1 @ hardCOREware

hardCOREware - No, to je pa eden od setov zvočnikov, ki bi jih z veseljem popeljal na test ali dva... Klipsch Promedia je pač set zvočnikov, ki rula. In da bi dokazali, da ta set res rula, so ga nesli k podjetju THX ter rekli, naj pogledajo, če zares rula. In, uganite kaj: Stvar res rula . ProMedia seti zvočnikov imajo THX Multimedia certifikat, ki zagotavlja frekvenčni razpon zvočnikov od 31 Hz do 21 KHz. Ampak, ne pustite se zavesti THX Multimedia sploh nima veze s "pravim audiofilskim" certifikatom THX ali celo THX ultra. THX multimedia je "bolj nezahteven" standard, medtemo ko THX ultra certifikat dobijo le najbolj kvalitetno narejene komponente. Preberite si ter začnite sumiti o svojem plastičnem paru, ki vam krasi mizo .

0 komentarjev

Urejanje zmede za računalniško mizico

Gamer's Depot - Heh, na Gamers Depotu so danes objavili enega bolj zanimivih in zabavnih člankov zadnje čase, ki govori o čiščenju in organiziranju zmede za vašo računalniško mizico. Kot ve vsaki pravi računalničar, se množina kablov zna prav neverjetno zaplesti, prah pa se na teh mestih nabira kot za stavo. No, če vam gre to na živce, si le oglejte ta članek, saj je nekaj idej in predlogov res uporabnih!

0 komentarjev