»

Barvanje z UV barvicami

Valley Forums - Morda malce bolj "rejversko" (rave - stil življenja in mišljenja) modificiranje računalnikov je barvanje z UV reaktivnimi barvami. Podnevi, ob ugasnjeni UV žarnici, bi ohišje s pleksi oknom lahko izgledalo precej neatraktivno, ko pa prižgete ČrnoLuč™, lahko računalnik zažari v vseh mogočih žarečih odtenkih fluorescentnih barv. Kratek članek so napisali na Valley Forums.

8 komentarjev

Barvanje prenosnika

Srebrno zlato

vir: The Valley Forums
The Valley Forums - Barvanje naših domačih računal ni nikakršna novost, a zelo malo ljudi se spravi k modificirianju prenosnika. Tukaj sem našel "članek" prav o tem, a ni prav kvaliteten. Mislim, da mu bo barva, ki jo je nanesel, povzročala veliko preglavic. Od tega, da se bo topila na vročih mestih, do tega, da bo kmalu vse skupaj zelo spraskano in podobnih grdobij, ki bi se jih dalo odpraviti z malce več dela in premišljenosti. Torej, naj bo ta članek vzpodbuda za barvanje prenosnika, tale članek na Slo-Techu, ki ga je spisal totimato, pa navodila z delo.

7 komentarjev

Xide Pad

System Cooling - V današnjih dneh ni nič posebnega, če se v računalniku nahajata neonska svetilka in pleksi okno. To pa ni edina stvar, ki jo lahko osvetlimo. Na System Cooling, so si namreč ogledali serijsko izdelane podloge za miške (in mišake :)). Xide Pad Ultra, kot se imenuje, je opremljena z LED diodami, ki v temi izgledajo res lepo. Na voljo imate tudi različne oblike podlog in ralične barvne odtenke LED diod, katere dobimo v rdeči, modri in zeleni barvi.

1 komentar

UV ventilatorji -- DIY

DarkVision Hardware -

Ste že videli UV ventilatorje? Če še niste, si jih le oglejte, saj se odlično podajo k dobro modificiranemu računalniku in zatemnjeni sobi. [:D] Njihova slaba lastnost je bolj ali manj le cena. No, da pa to ne bo več tako, so poskrbeli na DarkVision Hardware, kjer so objavili članek, kako si doma izdelati prav takšne ventilatorje. Poceni, kakopak. Članek na tem naslovu.

2 komentarja

UV risanje

Metku.net - Dandanes ni nič posebnega, če prebarvamo tisto dolgočasno belo ohišje in nanj narišemo svoj vzorec. Nekateri so šli malo dlje in začeli barvati stvari kot so modemi, grafične kartice, zvočne kartice.... Na Metku Mods pa so stvar popeljali en nivo više in začeli ustvarjati z UV kemičnim svinčnikom. Lotili so se polepšati Albatronovega GF4 Ti4200. Vzeli so ga iz ohišja in začeli barvati povezave na vezju kartice. Po težavnem opravilu so stvar namestili nazaj v ohišje in prižgali UV katodo. Učinek je bil izjemen, saj se je kartica spremenila v občudovanja vredno umetnino. Vsekakor zanimiva modifikacija.

7 komentarjev

Modificiranje trdega diska

HiTechMODs.com - Poznamo mnogo modifikacij računal - od barvanja ekrana, pa do namestitve neonske luči v ohišje. Za nekatere pa to ni dovolj. Hočejo videti in imeti več kot le pleksi stranico ohišja. Na HiTechMODs so pleksi okno vstavlili kar v trdi disk. Da pa ne bi bilo vse tako temno, so mu dodali še dve LED diodi, ki ga osvetljujeta od znotraj. Če si upate zastaviti disk in ne boste žalovali za njim, če ne bo več deloval, se modifikacija 100 odstotno splača, saj je rezultat neverjeten! Tukaj.

4 komentarji

Comdex 1. dan

Sudhian - Na Sudhian so spisali kratek članek o prvem dnevu trenutno najbolj odmevnega sejma z imeom Comdex, ki se trenutno odvija v mestu luči, v Las Vegasu. Pripravili so kratek opis nVidiine tiskovne konference o novih Geforce FX in pa Shuttlov brezžični sistem. Kratek članek, ki naj bi potešil lakoto vseh občudovalcev. Klik!

Naslednje leto bo na Comdexu gostoval tudi Slo-Tech.

Novo hlajenje GeForceaFX

10 komentarjev