»

Novi gonilniki za Linux iz Atijeve štalce

ATI - Veseli rdeči fantje iz Kanade so se znova spomnili na v nebo vpijočo druščino uporabnikov Linuxa in jim končno ponudili nove gonilnike. Ne gre za nič revolucionarnega, odstranili so le nekaj zoprnih žužkov in se opravičili za tiste, ki so še preostali. Za podrobnejši seznam sprememb pozijajte semkaj, medtem ko boste do gonilnikov prišli z nežnim pritiskom na tole povezavo.

11 komentarjev

Nov Catalyst 4.11

ATI - Podjetje ATI Technologies Inc. je 12. novembra izdalo nove gonilnike za svoje grafične kartice.

ATI Control Panel je običajne velikosti (26,1 MB), medtem, ko je Control center velik 29,8 MB in je manjši od predhodnih verzij. Z uporabo gonilnikov 4.11 se izboljša delovanje nekaterih iger (Breed, Roller coaster Tycoon 3, Star Wars: KOTOR, Serious Sam ...). Celoten popis sprememb in popravkov je tukaj, bližnjica do strani, kjer je mogoče naložiti zadnjo različico datotek, pa tu.

19 komentarjev

Catalyst 3.5 izšli

Warp2Search - Kratka novica za vse privržence ATI-jeve privržence in lastnike njegovih kartic. Izšla je nova inačica popularnih Catalyst gonilnikov. Tokratna inkarnacija nosi zaporedno številko 3.5, prinaša pa:
  • Radeon display driver 7.90,
  • Multimedia Center 8.5,
  • HydraVision 3.21 in
  • Remote Wonder1.5.
Prenos je mogoč tako za lastnike Windows 2000/XP, kot tudi Windows 98 in ME. Klik!
Še spisek novosti in izboljšav.

17 komentarjev

ATI je izdal nove gonilnike

Riva Station - ATI je po testih s kartico Radeon 8500 res naredil pravo pošast. A vso to zmogljivost so kvarili stari gonilniki, ki so imeli tendenco po goljufanju v igrici Quake III, niso imeli dobrih zmogljivosti v operacijskem sistemu Windows XP ter niso podpirali FSAA. Z novo izdajo gonilnikov je ATI izgleda zares poslušal želje vseh uporabnikov ter odpravil popolnoma vse, česar so bili obtoženi stari gonilniki. Riva Station poroča na obsežnem devetstranskem pregledu gonilnikov, da je ATI zmagal. Tej kartici naj z novo izdajo gonilnikov niti po kakovosti slike ter po hitrosti ne bi bil kos nVidiin paradni konj, Geforce Titanium500. Seveda pa jaz ne verjamem, dokler sam ne primem v roke in pretestiram zadevice...

7 komentarjev

Grd izgled

Jaz - Glede na to, da se ni nihče razpisal v moji temi na forumu, sklepam, da vam sedaj stvar dela. Če komu ne dela naj se javi (vsi z izjavam tipa... mi ni delal ampak mi dela boste kaznovani - res bi rad videl a sem zrihtal al nisem)

6 komentarjev