»

Prodaja računalnikov končno pozitivna

CNet - Ekonomski kazalci se počasi obračajo na bolje, pri čemer je med zadnjimi tudi prodaja računalnikov. V tretjem kvartalu letošnjega leta se je prodaja PC-jev v primerjavi z enakim obdobjem leto poprej zvišala za 2,3 odstotka, kar je prvo povišanje po devetih mesecih padanja. Pomemben delež k preobratu je prispeval začetek novega šolskega leta, ko prodaja tradicionalno poskoči. Če se bo trend nadaljeval, bo konec letošnjega leta pozitiven za 1,3 odstotka, medtem ko je projekcija za prihodnje leto kar 10,3-odstotno povišanje prodaje PC-jev po svetu. Zanimivo je, da je letos vsa rast posledica boljše prodaje prenosnikov, medtem ko se je namiznikov prodalo manj kot lani. Večina rasti bo sicer posledica povpraševanja iz razvijajočih držav, ki že sedaj pokupijo polovico opreme.

25 komentarjev

Srečno v novem šolskem letu

Slo-Tech - Jutri se bo zopet začel pouk za vse osnovnošolce in srednješolce, medtem ko imajo tisti na fakulteti prosto še en mesec. Ekipa Slo-Techa vam želi srečno in uspešno prihajajoče šolsko leto 2004/2005.

Seveda ne pozabite, da vas v forumu vedno čaka oddelek Šola, v katerem lahko potarnate o vaših težavah ali pa samo povprašate, kako se reši fizikalna naloga.

Že en dan, ki ga boste posvetili šoli (in ne špricanju), vas bo oplemenitil z neizbrisnim bogastvom.

32 komentarjev

Vodič po nakupih

AnandTech - Začenja se novo šolsko leto, tako osnovnošolsko kot srednješolsko, kmalu pa tudi študentsko. Zato je že skrajni čas, da si priskrbimo vse potrebščine za nemoteno učenje skozi celo leto. Med slednje zagotovo spada tudi računalniška oprema, ki je nepogrešljiv pripomoček pri pridobivanju znanja. Pomembno pa je, da izberemo pravo, torej cenovno primerno za študenta, a hkrati dovolj zmogljivo.

Če pa vas vse to ne zanima, si oglejte vodič po nakupih računalniške opreme visoke kakovosti in še višjih cen. Klik!

[:D]

8 komentarjev

Naj vam bo lahko pot v šolo...

Slo-Tech - Jutri, dne septembra prvega, bomo šolarji, dijaki in nekateri študentje prisiljeni spet vstati malo prej kot ponavadi, se počasi "primajati" do šole in znova sesti v šolske klopi. Glede na to, da je počitnic konec in, da vas večino daje nejevolja ob jutrišnjem dnevu, vam ekipa Slo-Techa vseeno želi srečno novo šolsko leto in čim več dobrih ocen in čim manj "špricanja". Srečno!

Blagor študentom, ki imajo še en mesec počitnic ... :)

Tomi pa pravi, da imajo študentje mogoče izpite. Jim še vedno zavidate?

28 komentarjev

Leto 2002: ETA 4 ure

Slo-Tech - Ker bomo ob prestopu iz starega v novo leto vsi Slo-Tech admini vsak na svojem koncu pili šampanjec, vam, Slo-Techerjem, 4 ure pred polnočjo zaželim srečno novo leto, veliko računalniških užitkov, ter užitkov in sreče v vašem tako zasebnem kot poslovnem življenju. Naj bo leto 2002 za vse vas čim boljše ter naj se vam izpolnijo vse vaše skrite in neskrite želje (ahhh... da bi moj procesor delal še za 20Mhz več!). Srečnga pa zdrauga 2002!

Ekipa Slo-Tech

16 komentarjev

Novice...

Jaz - Damn, opažam, da so se fantje v moji odsotnosti polenili in cele dneve samo čagirajo, modificirajo svoje kištice in se na splošno zabavajo, namesto da bi vas obiskovalce zalagali z novicami. Pol vse delo pade na little-o-me, ko se primajem iz službe. Si bo nekje treba zrihtat neki bič, da jih vsake tolko opomnim na delo .

1 komentar