»

Slo-techovi kolesarji osvojili Mariborsko Pohorje

Slo-Tech - Kljub kisli vremenski napovedi smo, ob nesebični pomoči kolesarskega foruma tabla.xenya.si, izvedli drugi Slo-Tech z bicikli čez drn in strn - tokrat na Mariborskem Pohorju.

Statistika izleta: 15 kolesarjev in ena kolesarka, 1 padec (brez posledic), 1 gumidefekt (uspešno odpravljen), prevoženih 35 kilometrov in narejenih 1000 metrov vzponov...

Slike so na ogled v temi S-T čez drn in strn - mariborsko Pohorje, komentarji izleta pa v temi Slo-Tech z bicikli čez drn in strn.

6 komentarjev

Slotech gre z bicikli na Mariborsko Pohorje

Slo-Tech - Majsko kolesarjenje po kucljih v okolici Ljubljane je bilo prijetno in zabavno, zato ga velja ponoviti.

Tako bomo v soboto, 30. avgusta, grizli v klance na Mariborskem Pohorju. Zaradi lažje organizacije prosimo vse, ki boste prišli, da se prijavite na naslov elektronske pošte. Trenutno je prijavljena ena deklica in 11 fantkov.[:D]

Dobimo se ob 9. uri pri spodnji postaji pohorske vzpenjače. Napovedni film in ostale informacije o izletu pa najdete v tejle temi.

3 komentarji

Slotech z bicikli na Mariborsko Pohorje!

Slo-Tech - Peklenska vročina še kar ne poneha, minister But bo septembra delil koruzo, Hrvati pa grozijo z uvedbo ekonomske cone na Jadranu. A mi se ne damo!

Da pa ne boste samo strmeli v ekrane med preizkušanjem najnovejše različice Slotech Linuxa, vas vabimo, da se nam zopet pridružite na kolesarskem izletu -- Slotech z bicikli čez drn in strn. V soboto, 30. avgusta, se bomo podili po Mariborskem Pohorju!
Za vse nejeverne Tomaže je na voljo tudi kratek (6 MB) filmček s povzetki ljubljanske ture in napovedjo mariborskega dogodka.

Vse dodatne informacije in obvestila obodo objavljena v

7 komentarjev

Slo-Tech z bicikli čez drn in strn

Slo-Tech - Da "gensko spremenjeni čevapčiči nismo ravno zelo cenjena množica v širši družbi", je onega dne odkril že priznani kuzistanski računalniški guru Alkeini. Ker pa smo Slotecherji več, bi se spodobilo, da zase poskrbimo tudi na bolj aktiven način (beri: o tem ne le govorimo).

Ker je svežega zraka vedno manj, smo se odločili, da v slogu planskega gospodarstva od nedelje, 11. maja naprej, poskrbimo za vaše dobro duhovno in telesno zdravje.

Da, gnjavili in sekirali vas bomo tudi v živo! [:D] Tokrat na celodnevnem kolesarskem izletu v okolico Ljubljane - "Slo-Tech z bicikli čez drn in...

6 komentarjev

Projektne naloge extraordinaire

Tom's Hardware - Česa ne slišimo vsak dan... Preberite si tole, mene je vrglo: Nek študent na Brunel University v Londonu je izdelal toaster, ki s pomočjo interneta najde vremensko napoved, katero nato "natisne" na kos kruha! BBC pravi, da se je študent odločil, da ne more tekmovati s sošolci v temi "osnove uporabnosti", zato se je raje odločil za temo "zabavno in cool" . Sicer ne vem, zakaj bi kdo potreboval vremensko napoved na kosu kruha, vendar se verjetno najdejo čudaki, ki bi radi prvo pogledali dobro napoved, nato jo pa zaužili s kozarcem mleka ter malo marmelade ter masla. Priznam, zadeva zna biti (na čase) sila uporabna. Še malo, pa bodo na štrucah kruha testi hardwarea . Thnx, A-L-T!

8 komentarjev