Forum » Programska oprema » Vprašanje Outlook Express-a
Vprašanje Outlook Express-a
MoonWolf ::
Zanima me kje v registru moram spremeniti ključ, da mi ne bo potrebno vedno znova vpisovati gesla za e-pošto, saj počasi postaja nadležno! Na namiznem računalniku mi lepo dela, ko dodam kljukco shrani geslo, pri laptopu pa se nastavitev ne obnese, očitno je potrebno postoriti še nekaj drugega.
Zanima me če kdo ve kako odpravim nadležno vpisovanje gesel?
Zanima me če kdo ve kako odpravim nadležno vpisovanje gesel?
boyan64 ::
Mislim, da ni potrebo čačkat po registru.
Probaj takole:
Tools - Accounts - Pošta - (izberi tvoj račun) - Lastnosti- Strežniki - označi kvadratek Shrani geslo
Pisal sem malo ANG in malo SLO (tako imam nastavljeno). Upam, da se boš znašel.
Probaj takole:
Tools - Accounts - Pošta - (izberi tvoj račun) - Lastnosti- Strežniki - označi kvadratek Shrani geslo
Pisal sem malo ANG in malo SLO (tako imam nastavljeno). Upam, da se boš znašel.
MoonWolf ::
Tudi to sem že prej obkljukal in napisal geslo, pa je ob ponovnem zagonu Outlook Expressa okno z geslom prazno. Nekje sem prebral da je to varnostna ukana za laptope v primeru kraje. In tudi to sem prebral da je potrebno ključ v registru spremenil, pozabil pa sem kje v registru in pozabil sem tudi kje sem to prebral.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remote Desktop, nastavitevOddelek: Omrežja in internet | 7920 (4794) | fosil |
» | Večina gesel ni varnihOddelek: Novice / Zasebnost | 5185 (3696) | Jst |
» | hotmail password crack (not a joke)Oddelek: Informacijska varnost | 4375 (3034) | bluefish |
» | MSN in njegove cudne finte!!Oddelek: Omrežja in internet | 1532 (1430) | kronik |
» | Omrežje na klicOddelek: Pomoč in nasveti | 886 (817) | Bx |