» »

Outlook pomoč

Outlook pomoč

demokedes ::

Pozdravljeni,
Včasih sem imel v outlooko nastavljeno tako, da ko sem pisal novo e-mail sporočilo, in ko sem kliknil na okence, za prejemnika in recimo, da je bil prejemnik Janez Kransjki, in ko sem vpisal naprimer Ja, mi je program avtomatsko izpisal ime, ki je bil najboljižje JA. Torej program je gledal naslove med kontakti in je glede na vpisane črke ožal izbor ter podajal tisti kontakt, ki je bil najboliže. Tako recimo, če sem imel pod črko J samo Janeza Kranjskega, je bilo dovlj, da sem napisal samo J, in ostalo mi je naredil outlook. Zdej te možnosti nimam več, moram napisati, kar celo ime.
Ali kdo od vas ve, kako to nazaj vključim.

Za vaše odgovore se vam ževnaprej zahvaljujejm, ter vas lepo pozdravljam.

lp

Rok

boyan64 ::

V outlook expres greš pod Tools - Options - Send - in moraš imeti oblkjukano četrto okence oz zgoraj navzdol.
V outlook pa Orodja - Možnosti - Pošiljanje -in obkljukaš okence Samodejno preverjanje imena

Mislim, da je to to kar rabiš.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: boyan64 ()

Hm jest sicer ne vem, kaj naredim narobe, ampak vmojem outlooku Xp te možnosti ne najdem: ko grem pod tools nimam nikjer sending, al pakej temu podobnega. Še kaka pomoč?

lp

Rok

Kaj res nihče, ne uporabljaoutlooka in mi ne more pomagati?

lp

ROk

ToniT ::

Orodja->možnosti->Lastne nastavitve->možnosti e-pošte->dodatne možnosti e-pošte!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pisma - Ure In Ure - 3 Min Na Prejemnika

Oddelek: Programska oprema
101389 (1116) jozekuch
»

Težava v Outlooku

61249 (1107) Khalila
»

Email tracker?!?

162640 (2391) Jeronimo
»

Outlook Express mi prepreci odpiranje prilog.

Oddelek: Pomoč in nasveti
131464 (1333) boštjan
»

Čas in datum prejetja e-maila

Oddelek: Omrežja in internet
141510 (1231) SubOrbit

Več podobnih tem