Forum » Programska oprema » Oddaljeno namizje
Oddaljeno namizje
Caniggia ::
Zelim se povezat na kolegov racunalnik prek ODDALJENEGA NAMIZJA.
Oba imama kabelski internet. Pod sistem v Nadzorni plosci ima on odklukano dovoljenje za dodtop prek oddaljenega namizja, vendar zadeva ne deluje.
Ko jaz vpisem njegov IP masine v povezavo za odd. namizje, mi lepo njegov rac. najde. Vendar pa, ko vpisem njegovo uporabnisko ime (gesla nima) mi pa napise, da ni mozno vzpostaviti povezavo zaradi omejitve racuna. ???
Oba imama kabelski internet. Pod sistem v Nadzorni plosci ima on odklukano dovoljenje za dodtop prek oddaljenega namizja, vendar zadeva ne deluje.
Ko jaz vpisem njegov IP masine v povezavo za odd. namizje, mi lepo njegov rac. najde. Vendar pa, ko vpisem njegovo uporabnisko ime (gesla nima) mi pa napise, da ni mozno vzpostaviti povezavo zaradi omejitve racuna. ???
Caniggia ::
Kak obvezno??
Jaz na svojem rac. tudi nimam gesla.
Ali hoces povedat, da oddaljeno namizje ne dela, ce nima uporabnik gesla ??
Jaz na svojem rac. tudi nimam gesla.
Ali hoces povedat, da oddaljeno namizje ne dela, ce nima uporabnik gesla ??
root987 ::
Ne vem sicer, kako je pri oddaljenem namizju, a realvnc potrebuje geslo, če želiš da se kdo poveže nate. Realvnc
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Raspberry Pi grafična težava (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 3660 (2677) | filips |
» | Povezava z oddaljenim namizjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3683 (2489) | slitkx |
» | ProgramOddelek: Pomoč in nasveti | 1848 (1757) | SLO_Matej |
» | Remot desktop problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1974 (1821) | Omelo |
» | [win xp] oddaljeno namizje - zaslon po odjaviOddelek: Operacijski sistemi | 1189 (1099) | darkolord |