Forum » Pomoč in nasveti » Setup XPjev se sam od sebe sredi inštalacije zažene znova
Setup XPjev se sam od sebe sredi inštalacije zažene znova
gofra ::
Točno tako...zguba časa. Včasih pride do omrežnih nastavitev, včasih pa se resetira že takoj na začetku. Kaj bi lahko bilo narobe?
gofra ::
Hmnja, nisem tako zelo podkovan v tem. Sedaj mi je sicer uspelo ampak je pa res, da je na začetku ob nalaganju opozarjal na CPU overlock < je to to?
Ko sva že ravno pri tem, bi mi znal svetovati kam naj se obrnem, da poštimam v BIOSU vse kot mora bit (kar se tiče procesorja in spomina), ker je manual zelo reven! Sicer pa imam FIC AU 13 nFORCE - 2ST plato, na njej pa ATHLONA XP 2500 + BARTON BOX. Obstaja kje kakšna dokumentacija o optimalnih nastavitvah za ta combo? Tisočkrat hvala!
Ko sva že ravno pri tem, bi mi znal svetovati kam naj se obrnem, da poštimam v BIOSU vse kot mora bit (kar se tiče procesorja in spomina), ker je manual zelo reven! Sicer pa imam FIC AU 13 nFORCE - 2ST plato, na njej pa ATHLONA XP 2500 + BARTON BOX. Obstaja kje kakšna dokumentacija o optimalnih nastavitvah za ta combo? Tisočkrat hvala!
Tomay ::
Probaj google z optimum bios settings.
ali pa še boljše
optimalne bios nastavitve
najboljše pa
Slotech optimalne bios nastavitve
ali pa še boljše
optimalne bios nastavitve
najboljše pa
Slotech optimalne bios nastavitve
Voodoo 4Ever
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Preberi me!Oddelek: Navijanje | 54804 (19796) | galu |
» | Zazna 1024MB rama, uporablja samo 768MB?Oddelek: Strojna oprema | 2120 (1282) | mlakar |
» | [3D Mark 2001] cuden rezultatOddelek: Navijanje | 1707 (1082) | gabl136 |
» | IRQ_not_less_or_equal in sesuvanje sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1444 (1113) | kingkong |
» | Abit IS7 vprašanjeOddelek: Strojna oprema | 887 (786) | Gejmer |