Forum » Navijanje » Odklepanje AMD XP 2500 Barton; čudna verzija...
Odklepanje AMD XP 2500 Barton; čudna verzija...
Microsoft ::
No, pred neki cajta sem poskusil odklenit AMMD AX 2500 Barton. Povezal sem peti L3 mostiček (lotanje).
Ko sem pol to dal v PC, se ni zbudil eč. Potem sem vse skupaj dal dol, in PC se vseeno ni hotel zbudit. :(((
Je pa malo čudno, kak so postavljeni ti mostički. Ker pred tem sem odklenil AMD XP 1800+, pa je imel mostičke postavljene dosti bolj skupaj.
Pa pri vseh L1 in L3 ni vmes nikakeršne zareze.
Kak procesor je potem to?!?!? Jedro ma podolgovate pravokotne oblike, je na zeleni ploščici, pa ob tadaljših stranicah ima nalotano 5 malih "škatlic"; na vsaki strani. Samo potem ima pa samo na eni strani, kjer je krajša stranica jedra, nalotano eno "škatlico".
Mal sem pogoogla, sam nisem našel slike, ki bi bila enaka izgledu procesorja.
Se komu kaj sanja?
by Miha
Ko sem pol to dal v PC, se ni zbudil eč. Potem sem vse skupaj dal dol, in PC se vseeno ni hotel zbudit. :(((
Je pa malo čudno, kak so postavljeni ti mostički. Ker pred tem sem odklenil AMD XP 1800+, pa je imel mostičke postavljene dosti bolj skupaj.
Pa pri vseh L1 in L3 ni vmes nikakeršne zareze.
Kak procesor je potem to?!?!? Jedro ma podolgovate pravokotne oblike, je na zeleni ploščici, pa ob tadaljših stranicah ima nalotano 5 malih "škatlic"; na vsaki strani. Samo potem ima pa samo na eni strani, kjer je krajša stranica jedra, nalotano eno "škatlico".
Mal sem pogoogla, sam nisem našel slike, ki bi bila enaka izgledu procesorja.
Se komu kaj sanja?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Se prav, da je vsa fora v tem, da se tega procesorja ne da odklenit?!?!
by Miha
by Miha
Smorny ::
Če si lotal po procu in nisi znalec z primerno opremo si si pravkar naredil drag obesek za kjuče
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
[moj proc]
Ma nevem no. Ker pred tem sem si sam odklenil proc. Sem najprej lotal po L1 mostičkih, in na koncu vse skupaj tak zažgal, da se en mostiček sploh ne vidi več. :))
Pol sm zalotal še L3 mostiček in stvar je še kar delala.
[ne moj proc]
Sam zdej sem pa to šel delat še na en proc, pa ni ratalo. Ko sem zdej očisatil proc, ni vidno kakih poškodb al pa kej tazga...
Pa zanima me še tole. S čem vi čistite pasto iz proca? Jst sm to naredil z papirnatim robčkom...
by Miha
Ma nevem no. Ker pred tem sem si sam odklenil proc. Sem najprej lotal po L1 mostičkih, in na koncu vse skupaj tak zažgal, da se en mostiček sploh ne vidi več. :))
Pol sm zalotal še L3 mostiček in stvar je še kar delala.
[ne moj proc]
Sam zdej sem pa to šel delat še na en proc, pa ni ratalo. Ko sem zdej očisatil proc, ni vidno kakih poškodb al pa kej tazga...
Pa zanima me še tole. S čem vi čistite pasto iz proca? Jst sm to naredil z papirnatim robčkom...
by Miha
Dr_M ::
fora teh novih zaklenjenih procesorjev je v tem, DA SPLOH NIMA MOSTICKOV GOR.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Dr_M ::
ma tist ni nc. tist nima nokakrsne veze s pravimi pini.
zgornja plast, kjer bi mogl bit pini, manjka.
edino upanje je, ce bo kdo najdu ksno kombinacijo pri spodnjih pinih, ampak to je melo verjetno.
edino upanje je, ce bo kdo najdu ksno kombinacijo pri spodnjih pinih, ampak to je melo verjetno.
The reason why most of society hates conservatives and
egomez ::
ma tist ni nc. tist nima nokakrsne veze s pravimi pini.
Kaj pa z povezovanjem spodnjih nozic, da ga najprej spremenis v mobiliti itd. Saj je bla debata tud na tem forumu...?
delfinus ::
Slednja zadeva deluje samo na VIA chipset platah in s spreminjanjem frekvence v Windowsih. lp, D.
egomez ::
Če dela na viji mi je super, saj imam via600 chipset.
Kaj pa si mislil s tem, da višaš frekvenso v Winsih? Saj FSB mi ni problem višat, rad bi odklenil mnogokratnik.
Kaj pa si mislil s tem, da višaš frekvenso v Winsih? Saj FSB mi ni problem višat, rad bi odklenil mnogokratnik.
delfinus ::
Na slednji povezavi je vse detaljno razlozeno kako in kaj bos to napravil na VIA chipsetu.
UNLOCKING Barton za VIA in SIS
Spreminjal pa bos multi s posebnim utilitijem. Kako bo delovalo ne vem. Poznam samo to v teoriji, izvedel nisem. Torej je potrebno se nadaljne raziskovanje v smeri tvoja plosca, unlocking barton.
Upam, da sem ti pomagal z izhodiscem.
lp, D.
UNLOCKING Barton za VIA in SIS
Spreminjal pa bos multi s posebnim utilitijem. Kako bo delovalo ne vem. Poznam samo to v teoriji, izvedel nisem. Torej je potrebno se nadaljne raziskovanje v smeri tvoja plosca, unlocking barton.
Upam, da sem ti pomagal z izhodiscem.
lp, D.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfinus ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kak daleč gre Athlon XP 1800+Oddelek: Navijanje | 1304 (1096) | dolenc |
» | Išče se Gospoda ki odklepa BARTONAOddelek: Navijanje | 1750 (1323) | boštjan |
» | Odklep bartona po 40 tednu izdelaveOddelek: Navijanje | 2501 (1698) | Boki_ |
» | Problem novi barton 2600 vs.2×512 vs.epox 8rda+!! (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3502 (2859) | kajzer |
» | Ob spreminjanju FSB se spreminja DRAM CLOCKOddelek: Navijanje | 2036 (1867) | Microsoft |