Forum » Programska oprema » Kako začeti Outlook 2003 minimizirano
Kako začeti Outlook 2003 minimizirano
jabe ::
Kako začeti Outlook z zagonom računalnika vem, zanima me pa če je kaka varianta, da se takrat Outlook ne bi čist odpru, pa da moram pol jest minimizirat u tray, ampak da bi bil že od vsega začetka v trayu
Daedalus ::
Zabrišeš bljižnico v startup folder, desni klik - properties, pa pri run izbereš minimized.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Naredila kot povedano. Vendar se mi okno še vedno odpre ob zagonu. V bistvu mam zej drug problem: Zakaj Winsi ne upoštevajo ukazov ?! Imam označeno minimizirano, oni pa še kar tumpa svoje in se odpre kao v običajnem oknu.
Mercier ::
Problem ni v windowsih, IMHO, outlook so takšen naredili. Delno lahko dosežeš željeno na ta način. Problem je, da če je bil outlook nazadnje odprt maksimiran, pri naslednjem odpiranju ne bo v tray-u.
Probal še s skripto. Isto. Outlook ne uboga. (notepad za primerjavo)
Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
WshShell.Run "notepad", 7
WshShell.Run "outlook", 7
Set WshShell = Nothing
Probal še s skripto. Isto. Outlook ne uboga. (notepad za primerjavo)
Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
WshShell.Run "notepad", 7
WshShell.Run "outlook", 7
Set WshShell = Nothing
Če sem čist iskrena, se mi sanja ne kaj pomenijo zadnje 4 vrstice, vendar pa je link pomagal, da sem dosegla, kar sem hotela. Hvala lepa!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | .vbs & .batOddelek: Programiranje | 1024 (944) | darkolord |
» | Auto Shutdown programOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1710 (1307) | Darko |
» | Login scriptOddelek: Programiranje | 1086 (1020) | Mercier |
» | Pomoč pri nastavitvah NTbackup.exe v win xpOddelek: Programska oprema | 1660 (1389) | XWY |
» | Kako bi napisal .bat file, da bi ...Oddelek: Programiranje | 1893 (1339) | AtaStrumf |