Forum » Strojna oprema » Grafična...stara zadeva...
Grafična...stara zadeva...
CrustyDOD ::
ok ker svojga pcja ne uporablam za igrce, mi je frend dal eno staro GeForce2 MX 400 64MB
zakaj sploh sprašujem, v manual od plate sm preveru, da mi plata podpira AGP 4× in kot opozorilo piše tudi, da če kartica ne podpira AGP 4× se lahko plata skuri, neki tacga...
Pod specifikacijo od GeForceCvaj pa piše da podpira 1× in 2× ter Comprehensive AGP 4× support, including Execute Mode
V glavnem, bo kaj narobe če dam to grafična notr?
PS: za "pametnakoviče", ja vem da je stara in ne ne mislm novejše kupt, tko da se vzdržte something like: kupi novo...!
zakaj sploh sprašujem, v manual od plate sm preveru, da mi plata podpira AGP 4× in kot opozorilo piše tudi, da če kartica ne podpira AGP 4× se lahko plata skuri, neki tacga...
Pod specifikacijo od GeForceCvaj pa piše da podpira 1× in 2× ter Comprehensive AGP 4× support, including Execute Mode
V glavnem, bo kaj narobe če dam to grafična notr?
PS: za "pametnakoviče", ja vem da je stara in ne ne mislm novejše kupt, tko da se vzdržte something like: kupi novo...!
jest10 ::
Ja na agp 1 in 2 dela vodilo na 3,3V To pa ni zdravo za novejše plate.
Poglej na strani od grafične kakšno napetost uporablja za komunikacijo z agp. Samo mislim da bo kar vredu
Poglej na strani od grafične kakšno napetost uporablja za komunikacijo z agp. Samo mislim da bo kar vredu
sem pogledal, pa nič ne piše na nvidia pagu...
najbolš, da jo vtaknem pa da vidm kva se zgodi...
this sucks!
thx anyway...
najbolš, da jo vtaknem pa da vidm kva se zgodi...
this sucks!
thx anyway...
dal grafično v AGP, zalafvu PCja...
prva stvar k sm jo opazil, je to, da se 1GB ram ZELO počas nalaga tm okol 10 sekund (s prejšno kartico se je naložil pa 1 do 2 sekunde)
kaj naj bi to bilo?
prva stvar k sm jo opazil, je to, da se 1GB ram ZELO počas nalaga tm okol 10 sekund (s prejšno kartico se je naložil pa 1 do 2 sekunde)
kaj naj bi to bilo?
DjTonic ::
Da se da, saj Geforce 4 MX uporablja tudi AGP 4x 1.5V. To si v biosu prestavi na AGP 4x. Kartico lahko brezskrbi not priključiš, saj če nebi pasala že fizično nebi šla not zaradi rež v agp portu. Da pa ti rame hitro naloži/prešteje pa preveri nastavitev Power-On Self-Test.
OwcA ::
Kar pogumno, sam nisem imel nobenih težav s takšno grafično na sodobnih ploščah.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AGP 4x graficna v AGP 1x slotu ?Oddelek: Strojna oprema | 2182 (1793) | mojsterleo |
» | Bodite pozorni pri nakupih radeon 9600 pro/ne pro kartic!Oddelek: Kaj kupiti | 1556 (1140) | morphling1 |
» | Seznam starejsih grafičnih kartic - Katero izbrati?Oddelek: Kaj kupiti | 1657 (1189) | CaqKa |
» | Agp 4x problem!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1435 (1080) | VASkO |
» | agp 1x , 2x , 4xOddelek: Strojna oprema | 1327 (1099) | element |