» »

Grafična...stara zadeva...

Grafična...stara zadeva...

CrustyDOD ::

ok ker svojga pcja ne uporablam za igrce, mi je frend dal eno staro GeForce2 MX 400 64MB

zakaj sploh sprašujem, v manual od plate sm preveru, da mi plata podpira AGP 4× in kot opozorilo piše tudi, da če kartica ne podpira AGP 4× se lahko plata skuri, neki tacga...

Pod specifikacijo od GeForceCvaj pa piše da podpira 1× in 2× ter Comprehensive AGP 4× support, including Execute Mode

V glavnem, bo kaj narobe če dam to grafična notr?

PS: za "pametnakoviče", ja vem da je stara in ne ne mislm novejše kupt, tko da se vzdržte something like: kupi novo...! >:D

jest10 ::

Ja na agp 1 in 2 dela vodilo na 3,3V To pa ni zdravo za novejše plate.
Poglej na strani od grafične kakšno napetost uporablja za komunikacijo z agp. Samo mislim da bo kar vredu

sem pogledal, pa nič ne piše na nvidia pagu...

najbolš, da jo vtaknem pa da vidm kva se zgodi...:O

this sucks!

thx anyway...

dal grafično v AGP, zalafvu PCja...

prva stvar k sm jo opazil, je to, da se 1GB ram ZELO počas nalaga tm okol 10 sekund (s prejšno kartico se je naložil pa 1 do 2 sekunde)

kaj naj bi to bilo?

DjTonic ::

Da se da, saj Geforce 4 MX uporablja tudi AGP 4x 1.5V. To si v biosu prestavi na AGP 4x. Kartico lahko brezskrbi not priključiš, saj če nebi pasala že fizično nebi šla not zaradi rež v agp portu. Da pa ti rame hitro naloži/prešteje pa preveri nastavitev Power-On Self-Test.

OwcA ::

Kar pogumno, sam nisem imel nobenih težav s takšno grafično na sodobnih ploščah.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AGP 4x graficna v AGP 1x slotu ?

Oddelek: Strojna oprema
262182 (1793) mojsterleo
»

Bodite pozorni pri nakupih radeon 9600 pro/ne pro kartic!

Oddelek: Kaj kupiti
211556 (1140) morphling1
»

Seznam starejsih grafičnih kartic - Katero izbrati?

Oddelek: Kaj kupiti
261657 (1189) CaqKa
»

Agp 4x problem!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
271435 (1080) VASkO
»

agp 1x , 2x , 4x

Oddelek: Strojna oprema
121327 (1099) element

Več podobnih tem