Forum » Pomoč in nasveti » Kako spremeniti SAVE TO ? (C disk je zaklenjen)
Kako spremeniti SAVE TO ? (C disk je zaklenjen)
cortez ::
zanima me, kako lahko spremenim , da ko kaj shranim, mi ne gre v my documents ampak recimo na D: disk? To bi rabu takoj, (da mi da možnost shraniti na D disk), ko dam shrani to.
To rabim zato, ker bom dal not radix, s tem bom pa potem zaklenu C disk, tko da se ne bo dal na nejga shranjevat, ker bo po vsakem rebootu pobrisal tisto, kar je blo pred rebootop 8zaklenitvi radixa) gor narejeno.
Hvala za odg.,
lp,
cortez
To rabim zato, ker bom dal not radix, s tem bom pa potem zaklenu C disk, tko da se ne bo dal na nejga shranjevat, ker bo po vsakem rebootu pobrisal tisto, kar je blo pred rebootop 8zaklenitvi radixa) gor narejeno.
Hvala za odg.,
lp,
cortez
Skrat ::
Premakni My Documentse na drugo lokacijo... na desktopu desni klik na My Documents -> Properties in nastavis novo lokacijo.
Drugace pa probaj podat malo vec informacij: keri Win? Shranis kaj?? A ko recimo v Wordu kliknes Save As... ??
Drugace pa probaj podat malo vec informacij: keri Win? Shranis kaj?? A ko recimo v Wordu kliknes Save As... ??
Free software is a matter of liberty, not price.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bi igre delale če bi reinštaliral Windowse?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1616 (1314) | RejZoR |
» | windows 7 shranjevanje na particijo dOddelek: Pomoč in nasveti | 701 (674) | SLO_Matej |
» | Skrbništvo 25 uporabnikov - predlogi in mnenja !Oddelek: Pomoč in nasveti | 3573 (2261) | SasoS |
» | Privzeta mapa v Windows ExplorerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1295 (1098) | matjash |
» | kako prestaviti uporabniške profile (Documents and Settings) na drug diskOddelek: Operacijski sistemi | 1644 (1359) | sidd |