Forum » Pomoč in nasveti » rundll32.exe
rundll32.exe
kivi113 ::
zdravo
po pomoti sem zbrisal rundll32.exe. mam windows 2000 profesional z zadnjim service packom instaliranim, pa bi prosil, ce bi mi lahko kdo poslal ta fajl na email
janez.kepic@email.si
huala
po pomoti sem zbrisal rundll32.exe. mam windows 2000 profesional z zadnjim service packom instaliranim, pa bi prosil, ce bi mi lahko kdo poslal ta fajl na email
janez.kepic@email.si
huala
fulgur ::
prosim za pomoč.... ta proces rundll32.exe mi ves čas žre 25 procentov procesorja....
sem poskeniral z antivirusi, spybotom, ad-awarom in nič pametnega ni našlo.... ko zaženem računalnik tega procesa sploh ni ali pa je, pa na 0 procentov procesorja, potem pa čez 10 minut užge na 25 procentov ter tako ostane in tudi ko zaustavim sistem, se mi pojavi okenček - končaj program rundll32.exe...
Prosim za pomoč! Hvalaaaaaaaaaaaaa
sem poskeniral z antivirusi, spybotom, ad-awarom in nič pametnega ni našlo.... ko zaženem računalnik tega procesa sploh ni ali pa je, pa na 0 procentov procesorja, potem pa čez 10 minut užge na 25 procentov ter tako ostane in tudi ko zaustavim sistem, se mi pojavi okenček - končaj program rundll32.exe...
Prosim za pomoč! Hvalaaaaaaaaaaaaa
ender ::
Uporabi Process Explorer in ugotovi katero knjižnjico poganja.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
fulgur ::
tole je slika.... kaj pa sedaj?
v C:\WINDOWS\system32\dllcache rundll32.exe ni.... tam v C:\WINDOWS\system32 pa je....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fulgur ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avast! problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3836 (2754) | Glugy |
» | Problem z odpiranjem straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2563 (2385) | SkIDiver |
» | PC se ob startu ne odziva 10 min ?Disk melje?Virus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2441 (2047) | Racunalnik |
» | Noče me vpisat v msn! probal vse nasvete že!Oddelek: Programska oprema | 3022 (2525) | ;-) |
» | Kopiranje iber počasnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2206 (1888) | brdi |