Forum » Pomoč in nasveti » Need help with ports..
Need help with ports..
RepeR ::
Am..No ja no.Sem nov na forumu.. Pa zdele se mi je že 2x nardil tko, da se mi porti kar praktično zparejo.:To vidm, naenmu programu..Psybnc ju.. no, bom pastuu..
Configuration File: psybnc.conf
Language File: psyBNC Language File - English
No logfile specified, logging to log/psybnc.log
Cannot create listening port .. aborting
Ne gre mi v glavo tole: Configuration File: psybnc.conf : res ne.. Port ni v uporabi, ni zaseden, ni nc..Sam, poin pa je, da sele pol k se mi je sam reseteru, da je crknl.. Ne vem no.:Firewalle sm izkloopu, dau uninstall, vse.. Pa je še zmer isto.. Torej, če kdo pozna kksno drugacno resitev, kokr moja prva? Format c: ? hehe. No, ajde čav..
GrEEtz..
Configuration File: psybnc.conf
Language File: psyBNC Language File - English
No logfile specified, logging to log/psybnc.log
Cannot create listening port .. aborting
Ne gre mi v glavo tole: Configuration File: psybnc.conf : res ne.. Port ni v uporabi, ni zaseden, ni nc..Sam, poin pa je, da sele pol k se mi je sam reseteru, da je crknl.. Ne vem no.:Firewalle sm izkloopu, dau uninstall, vse.. Pa je še zmer isto.. Torej, če kdo pozna kksno drugacno resitev, kokr moja prva? Format c: ? hehe. No, ajde čav..
GrEEtz..
RepeR ::
lol..fantje..tm sm se zmotu..ni problem u comfiguration loaded..ampak v tist, da ne more odpret porta.. lol :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ipv6 for g33k`s (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13075 (9631) | Kami |
» | psybnc ipv6 linuxOddelek: Programska oprema | 1210 (1107) | haha |
» | IPv6 on Linux RH9Oddelek: Omrežja in internet | 2333 (1882) | Gandalfar |
» | Osebni server in bnc-jiOddelek: Omrežja in internet | 1843 (1263) | CCfly |
» | BNC problemOddelek: Omrežja in internet | 1776 (1560) | MrBrdo |