Forum » Pomoč in nasveti » grafična
grafična
Neon87 ::
mam grafično Ati Radeon 9500 pro 128MB
Pentium IV 2600
512MB rama
Gigabaytovo matino 865Pe,..............
PROBLEM:
Igram igro,al pa tud že enkrat ko sm film gledu pa kr tk,...mi zabrejka kr naenkrat pol pa nič ne morm včasih me vrže vn iz igre,...v večini pa morm comp. znova zagnat. Ali pa se pojavi neko modro okno in se računalnik znova zažene. Pol mi napiše da so neki problemi z driverji (gonilnik za risanje ni mogel dokončati dela....težava z ati2dvag.dll),...vem da bote rekli da je neki z Driverji kar bi blo logično,sam sm probu vse variante,mam catalyste tanove,...redno posodabljam gonilnike pa se je to začel pojavljat!
SJ sm že isku po arhivu mal, in sem upošteval nasvete,....izklopu VPU Recovery,........
Neki mi je en predlagu,da bi znižu iz 400MHZ na majn,...a obstaja program kak?
A vplivajo DIRECTX na to sranje?mam tud SP1 naložen za XP-eje,...............
ka mi predlagate da naj nardim?
Pentium IV 2600
512MB rama
Gigabaytovo matino 865Pe,..............
PROBLEM:
Igram igro,al pa tud že enkrat ko sm film gledu pa kr tk,...mi zabrejka kr naenkrat pol pa nič ne morm včasih me vrže vn iz igre,...v večini pa morm comp. znova zagnat. Ali pa se pojavi neko modro okno in se računalnik znova zažene. Pol mi napiše da so neki problemi z driverji (gonilnik za risanje ni mogel dokončati dela....težava z ati2dvag.dll),...vem da bote rekli da je neki z Driverji kar bi blo logično,sam sm probu vse variante,mam catalyste tanove,...redno posodabljam gonilnike pa se je to začel pojavljat!
SJ sm že isku po arhivu mal, in sem upošteval nasvete,....izklopu VPU Recovery,........
Neki mi je en predlagu,da bi znižu iz 400MHZ na majn,...a obstaja program kak?
A vplivajo DIRECTX na to sranje?mam tud SP1 naložen za XP-eje,...............
ka mi predlagate da naj nardim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "display driver AMD stopped responding an has ben succefully recovered"Oddelek: Pomoč in nasveti | 4219 (3842) | Machiavelli |
» | Težave z grafiko v nekaterih igricah (HD4890)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1295 (1027) | PoStrah |
» | Radeon 4870 - problemi z driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 5449 (2512) | dziht |
» | ATI gonilnikiOddelek: Programska oprema | 2461 (1850) | Tilen |
» | Crknil Radeon??Oddelek: Strojna oprema | 1575 (1296) | Vlady |