Forum » Pomoč in nasveti » problemi z računalnikom in XP
problemi z računalnikom in XP
lifeguard ::
no imam naslednji problem...
kolegu sn na kišto vrgu XP-je, sedaj pa je problem, ker nima cd-ja od matične plošče, pa ne morem inštalirat zvočne kartice in usb vozlišč, ima pa ploščo MB P4 S478/DDR/533
usb 2.0, sb, atx(to sem prebral iz cenika).
ma pa tudi problem, ker ma internet prek ISDN-ja, zaj pa ne morem tega gor naložit, ker kao ni kompatibilno, pa sem potegnil že drivere za xp gigaset al kaj je že, pa nič ne pomaga.
no zanima me, če se da na netu kje najt popolne gonilnike za matično ploščo, al kako rešit ta problem?
lp, lifeguard
kolegu sn na kišto vrgu XP-je, sedaj pa je problem, ker nima cd-ja od matične plošče, pa ne morem inštalirat zvočne kartice in usb vozlišč, ima pa ploščo MB P4 S478/DDR/533
usb 2.0, sb, atx(to sem prebral iz cenika).
ma pa tudi problem, ker ma internet prek ISDN-ja, zaj pa ne morem tega gor naložit, ker kao ni kompatibilno, pa sem potegnil že drivere za xp gigaset al kaj je že, pa nič ne pomaga.
no zanima me, če se da na netu kje najt popolne gonilnike za matično ploščo, al kako rešit ta problem?
lp, lifeguard
cryptozaver ::
Mas dve varijanti:
1. Kontaktiras prodajalca in ga prosis za CD od MB kjer so vsi driverji gor.
2. Iz racuna, skatle, stacune ali z MB poisces proizvajalca in tip MB ter tako kot pravis s pomocjo stricka gooooooogla poisces SW na netu.
1. Kontaktiras prodajalca in ga prosis za CD od MB kjer so vsi driverji gor.
2. Iz racuna, skatle, stacune ali z MB poisces proizvajalca in tip MB ter tako kot pravis s pomocjo stricka gooooooogla poisces SW na netu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Goniliki matična Asrock Conroe 945G-DVIOddelek: Pomoč in nasveti | 1368 (1263) | moat |
» | Bios ProblemOddelek: Strojna oprema | 1023 (938) | Han |
» | bios upgrade brez diskete ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2422 (2047) | kekz |
» | Socket 7 - maksimalna velikost diskaOddelek: Strojna oprema | 1777 (1520) | Tomay |
» | Kaj je narobe!Oddelek: Strojna oprema | 1897 (1403) | mtosev |