» »

PROSIM RABIM NASVET

PROSIM RABIM NASVET

scenic ::

Nanovo bom naložil WIN98 SE SLO v compa ki ima dva diska. Dosedanji C pogon bom formatiral pogon D pa bi rad pustil nedotaknjen.
Naredil bom nasledne:
Iz zagonske diskete bom formatiral disk, naložil sistem nekako aktiviral CD pogon in nato na ložil winse.
Zanima me če bodo novi winsi prepoznali tudi drugi disk.
Plata je Abit BX133 Raid Softmenu III ali je v biosu tudi kaka fora.
prosim za hitr nasvet, ker bom to delal sedaj.
Hvala:)

l0wc4 ::

Jaz ne vidim razloga, da Winsi po novi instalaciji ne bi prepoznali novi disk. Vse bi moralo delati brez problema. Napisal si, da boš iz boot diskete nekako usposobil CDROM, poglej če nimaš v BIOS-u možnost bootanja iz CDROM-a in potem ga kar od tam štartaš. Ali pa te jaz nisem dobro razumel? 8-O

V biosu imam nastavljeno da se prvo zazna pogon A, sicer še nisem nič spreminjal vendar če tam nastavim CD pogon ga potemtakem prepozna in lahko poženem setup za winse, glede diska pa je tako skrbi me drugi disk ki je v kompu ali ga moram kako drugače obravnavati.

krucymucy ::

Sigurn bo delal, sam v BIOS-u more bit nastiman pa winsi vse prepoznajo!

Sploh pa frendi k men hodjo s svojmi diski,
za vecje kolicine je bols kot CD-R

faca9 ::

Vse bi moralo delati v redu. Tudi jaz uporabljam ta način. D disk imam namenjen za shranjevanje podatkov in ga nikoli ne formatiram. Kaj takega ne morem reči za disk C, na katerem so WIN-si....

Hvala za podporo vse je šlo kot po maslu.Le za CD rom sem moral uporabiti namestitveno disketo, imam eno staro in vas prosim za kak nov uni gonilnik.

Hvala:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formatiranje EDINEGA diska (C disk) - Kako

Oddelek: Pomoč in nasveti
307077 (6524) Cervantes
»

NTLDR is missing

224801 (3620) gorenjc
»

Loop pri inštalaciji Win XP in no master disk problema!

101717 (1599) alien13
»

Čudn problem pri inštalaciji XP professional windowsow

Oddelek: Operacijski sistemi
443121 (2359) xpozed
»

Postavitev sistema

452371 (1742) BlackHole

Več podobnih tem