Forum » Kaj kupiti » Nadgradnja na stari matični plošči
Nadgradnja na stari matični plošči
gape0000 ::
Dobil sem tole matično ploščo Matsonic MS7127C .
Rame že mam, disk tut , tko da me zanima tole: če kdo ve ker je najbolši procesor k bi pasu gor?
Aja pa če jst prou vem ma tale plata samo 2xAGP. Kera je najbolša grafična k bi jo lahko gor dau?
Hvala!
Rame že mam, disk tut , tko da me zanima tole: če kdo ve ker je najbolši procesor k bi pasu gor?
Aja pa če jst prou vem ma tale plata samo 2xAGP. Kera je najbolša grafična k bi jo lahko gor dau?
Hvala!
Azrael ::
P III 1 GHz, Tualatin procesorji pa samo z modifikacijami. Grafika pa vse ki imajo AGP 2x podporo, od novejših recimo FX 5200.
LP,Azrel
LP,Azrel
Nekoč je bil Slo-tech.
ddeben ::
Kokr sm prebral, podpira nekaj vec kot Pentiuma 1ghz. za graficno bi pa reku radeona 8500 al pa mogoc se kj vec.
gape0000 ::
Sam a bi biu recimo fx5200 pol čist izkoriščn? Kakšne modifikacije pa mislš pr Tualatin procesorjih?
Azrael ::
Za tualatin mod poišči po forumu, magične besede so: Tualatin BX. Če ti modifikacija uspe je to zelo dobro, imaš zelo hitro mašino za majhen denar, samo nihče ti ne more garantirati uspeha.
FX 5200 128MB in C333@500 MHz sta zelo skladen par, vsaj po mojih izkušnjah. R8500 (R9100) pa tudi ni slaba izbira.
LP, Azrael
FX 5200 128MB in C333@500 MHz sta zelo skladen par, vsaj po mojih izkušnjah. R8500 (R9100) pa tudi ni slaba izbira.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Socket 370 ploščaOddelek: Strojna oprema | 866 (741) | stromar |
» | Tualatin 1300MHz ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1071 (932) | Tomay |
» | Rabim pomoč-voltmod na CPU-juOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1404 (1300) | Blisk |
» | Kaj priporočate? Ker jumper?Oddelek: Navijanje | 923 (787) | _Marko_ |
» | Bios rom checksum error!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1422 (1332) | boštjan |