Forum » Izdelava spletišč » Ftp prenos
Ftp prenos
azislo ::
Pozdravljeni !
Zanima me ali kdo pozna program za prenos podatkov na server ( FTP ; Arnes ), ki bi v mapo www ( kjer je moja stran ) naložil samo tiste datoteke ki jih v mapi še ni, torej tiste ki sem jih že prej uploadov pa bi pusti pri miru, tako da jih nebi še enkrat kopiral ( šel čez nje ).To sprašujem zato ker imam na severju že kar nekaj slik in mi predolgo traja, da mi na sever prekopira celo mapo( dial-up ).
Vsem Slo-techovcem Želim lep dan !!!
AZI
Zanima me ali kdo pozna program za prenos podatkov na server ( FTP ; Arnes ), ki bi v mapo www ( kjer je moja stran ) naložil samo tiste datoteke ki jih v mapi še ni, torej tiste ki sem jih že prej uploadov pa bi pusti pri miru, tako da jih nebi še enkrat kopiral ( šel čez nje ).To sprašujem zato ker imam na severju že kar nekaj slik in mi predolgo traja, da mi na sever prekopira celo mapo( dial-up ).
Vsem Slo-techovcem Želim lep dan !!!
AZI
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FTP programiOddelek: Programska oprema | 3537 (2477) | kmetek |
» | Virus - TrojanciOddelek: Pomoč in nasveti | 1646 (1386) | TechBeats |
» | Kateri FTP program.Oddelek: Programska oprema | 1070 (895) | Lincolin |
» | PHP: kako bi zbrisal vse datoteke v podmapi TMPOddelek: Programiranje | 1209 (1112) | Cokolesnik |
» | Volja- ali moraš imeti program da uploadaš fajle za spletno stran?Oddelek: Omrežja in internet | 1249 (1040) | Spajky |