Forum » Kaj kupiti » GF4 Ti4200
GF4 Ti4200
rkb2 ::
Kje bi mogoče lahko še dobil omenjeno grafično kartico v Lj ? Razen če je tista od Inno 3D dobra (baje imajo v Mlacomu & Techtrade) (nekateri imajo namreč veliko proti Inno)?
DarwiN ::
Kadarkoli.com Sem jo ravnokar qpil, noname, ampak je ql.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
trs ::
@rkb2 Inno so smeti, vsaj konkretno ta Ti4200. Jaz sem imel pri dolocenih igrah crne pixle, pa nikakor ni slo preko Mlacom servisa, da bi kartico zamenjali. Enkrat ko sem dal gor drugi hladilnik(tisti od Innota ni ravno tih, in je med enimi boljsih grelcev) je blo vse OK. Sicer pa si lahko pogledas na bolha.com, kjer prodajajo sicer rabljene Ti4200, vendar po moje bos nasel kaj zanimivega ;)
Mirtma ::
Ti4200 je sicer zelo dobra kartica za ceno, vendar je mnogo proizvajalcel imelo serijsko napako. Kondenzatorji se (prehitro) posušijo in v 3d zadevah se pojavljajo črne pikice in artifakti. Sam sem imel takšno (Sparkle) . Po 5 mesecih delovanja sem jo poslal v reklamacijo. Baje so od jih od 15 prodanih vrnili 5!!!
frenk ::
v bof-u imajo ti4200 od asus-a...vsen pa raj poklič pa praš kako je z zalogo
[prosil bi te ,če ne bi tako direktno izpostavljal firme kjer delaš,ker to je reklama-boštjan]
[prosil bi te ,če ne bi tako direktno izpostavljal firme kjer delaš,ker to je reklama-boštjan]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boštjan ()
JustVi ::
Reklama za firme ...ne mislim, da direktno zelo uporabno za bralce.
namreč tisto od Asusa (že kar nekaj ) sem vzel tudi jaz teden dva nazaj, ima dva DVI ali dva CRT,. Enkrat sem celo pi*** zaradi kvalitete slike. Potem sem ugotovil, da je bil kriv nov monitor, ki je potreboval nekaj časa da se je "vležal". Sedaj najboljša 4200 kartica zame.
Bi pa blo uporabno, da bi imeli eno temo npr. "najboljši nakup ta trenutek". Mnenja se bojo kresala sam kaj bi se že našlo koristnega..
P.S.
bo pa po izidu novih graf "best buy" Radeon 9800PRO, tako da so GF4 šteti dnevi. Če že niso v minusu
namreč tisto od Asusa (že kar nekaj ) sem vzel tudi jaz teden dva nazaj, ima dva DVI ali dva CRT,. Enkrat sem celo pi*** zaradi kvalitete slike. Potem sem ugotovil, da je bil kriv nov monitor, ki je potreboval nekaj časa da se je "vležal". Sedaj najboljša 4200 kartica zame.
Bi pa blo uporabno, da bi imeli eno temo npr. "najboljši nakup ta trenutek". Mnenja se bojo kresala sam kaj bi se že našlo koristnega..
P.S.
bo pa po izidu novih graf "best buy" Radeon 9800PRO, tako da so GF4 šteti dnevi. Če že niso v minusu
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: JustVi ()
js ::
darwin: in kako se obnese tista iz kadarkoli. na kakih frekvencah dela. a to si kuku tisti z 64mb rama za 17.000?
kolk pa pride asus v bofu? a jih še majo?
kolk pa pride asus v bofu? a jih še majo?
DarwiN ::
DA, 17000SIT od Supergrase noname.Sem pa jo dal v računalnik od kolega,nisem skor nič testiral tako da ne vem specifikacij.
Slika je vredu, 10300pik (nenavito) v 3dmark2001SE z XP2400+(nenavit).Za frekvence pa poglej na SG domačo stran, če jo sploh imajo
Slika je vredu, 10300pik (nenavito) v 3dmark2001SE z XP2400+(nenavit).Za frekvence pa poglej na SG domačo stran, če jo sploh imajo
You don't see faith healers working in hospitals
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GeForce FX 5200,5500,5600...wtf?!Oddelek: Kaj kupiti | 1671 (1361) | frenk |
» | Katerega GeForce Ti 4200 kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1518 (1232) | atekavec |
» | Kakšna je razlika med r9200 in r9200SEOddelek: Kaj kupiti | 1353 (1067) | frenk |
» | Mogoče ta trenutek HOT BUY - r9500/pro pri... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3785 (2453) | borchi |
» | INNO GF FX5900XT ???Oddelek: Kaj kupiti | 1194 (1025) | m.i.h.a. |