Forum » Kaj kupiti » Cene po vstopu v EU?
Cene po vstopu v EU?
SonGoku ::
DR. večer!
S štipendijo sem našparal denar in ker moje oči več ne prenesejo 15'' CTR monitorčka, sem se odločil, da bom kupil 19'' LCD. Zanima me, ali se splača počakati, da pridemo v EU ( če se bodo cene kaj znižale?), zanimam pa se predvsem za samsunge, iiyame, sonye.. Cene naj bi se vrtele okoli 200k.Prosim, če mi razložite kako bo s cenami po vstopu v EU.
Hvala!
S štipendijo sem našparal denar in ker moje oči več ne prenesejo 15'' CTR monitorčka, sem se odločil, da bom kupil 19'' LCD. Zanima me, ali se splača počakati, da pridemo v EU ( če se bodo cene kaj znižale?), zanimam pa se predvsem za samsunge, iiyame, sonye.. Cene naj bi se vrtele okoli 200k.Prosim, če mi razložite kako bo s cenami po vstopu v EU.
Hvala!
- zaklenil: boštjan ()
ghostkop ::
Je že ena tema tuki pa vpraši
Drgač pa cene bojo šle dol, če ne boš pa lepo iz Avstrije al pa Nemčije naroču
Drgač pa cene bojo šle dol, če ne boš pa lepo iz Avstrije al pa Nemčije naroču
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ghostkop ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Roaming, mobilni operaterji in odprte meje (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 16114 (11555) | vjreh43WAEFS |
» | Poštnina ali davek iz ukOddelek: Kaj kupiti | 1951 (1651) | SeMiNeSanja |
» | Pomoč pri nakupu kitajskega mobilnikaOddelek: Mobilne tehnologije | 6348 (6077) | traktor |
» | Ali lahko opravljam izpit za motor v tujini?Oddelek: Na cesti | 3991 (3704) | St235 |
» | Eurotarifa in vstop HR v EUOddelek: Mobilne tehnologije | 1602 (1313) | Beli_Zajcek |