Forum » Programska oprema » PDF dokument v doc format?
PDF dokument v doc format?
SkIDiver ::
Torej želel bi .pdf dokument pretvort v .doc format. V pdf-ju je tekst, tabele in slike. Ve kdo oz zna priporočit kak program na to temo. Malo sem že brskal po googlu a žal neuspešno. Poskusil sem že program PDF2word v1.3 pa mi potem word noče odprt dokumenta. Poskusil sem tudi SolidConverter PDF, ki zadevo pretvori in word odpre datoteko; vidne so slike, in tabela je vredu toda namesto teksta so samo neke krace(znakci). Mogoče lahko kdo svetuje nastavitve pri tem programu, če ga slučajno uporablja. Imam pa verzijo 2.0.
Da omenim sem uporabil tudi iskanje na slo-techu vendar sem po vztrajnem poskušanju prišel do strani kjer vneseš iskalni niz. Ko sem pritisnil "išči" sem spet zagledal stari dobri napis strani ni mogoče prikazati. Toliko o iskanju.
Da omenim sem uporabil tudi iskanje na slo-techu vendar sem po vztrajnem poskušanju prišel do strani kjer vneseš iskalni niz. Ko sem pritisnil "išči" sem spet zagledal stari dobri napis strani ni mogoče prikazati. Toliko o iskanju.
Law_Enforcer ::
Acrobat Professional -> File/Save as...
Če pa imaš pdf, v katerem je vse kot slika (ne moreš niti iskati po besedah v Readerju), potem uporabi kakšen OCR program, npr. Omnipage Pro.
Če pa imaš pdf, v katerem je vse kot slika (ne moreš niti iskati po besedah v Readerju), potem uporabi kakšen OCR program, npr. Omnipage Pro.
antonija ::
Lahk probas tud z Abbyfinereader (za slike v tekst prevajat). Men je delal ko sm neki za mami iz pdfja v doc spravlu... Sicer pol rabi se mal manualne obdelave, sam to ponavad ni tak problem.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinhronizacija podatkov iz Excela v WordOddelek: Programska oprema | 3128 (2667) | jukoz |
» | pdf format - problem - nujno :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 2086 (1764) | Azzi |
» | Novi word - dobljen skupaj z VistoOddelek: Programska oprema | 3688 (3041) | ender |
» | [Adobe Acrobat] Kako pripraviti skenirane strani za tiskanje?Oddelek: Programska oprema | 2035 (1935) | opeter |
» | pdf file copy paste ne greOddelek: Pomoč in nasveti | 1962 (1716) | ZLOky |