Forum » Izdelava spletišč » Odpiranje podstrani v layer-jih... ?
Odpiranje podstrani v layer-jih... ?
Dr X ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če se da in kako narediti, da bi se podstrani, do katerih bi dostopal preko hyper povezav, odpirale v layer-ju na isti strani kot hyper povezave.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Zanima me, če se da in kako narediti, da bi se podstrani, do katerih bi dostopal preko hyper povezav, odpirale v layer-ju na isti strani kot hyper povezave.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Nič ni nemogoče.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ali3n ()
Lith ::
misliš frame ? zgoraj ena vrstica kot samo povezave, spodaj pa potem 90% okna, kjer se odpirajo strani katere linke klikaš ?
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Tody ::
prvič narobna tema
drugič povezavi naštimaš da se prižge v _self oknu če hočeš da se v istem oknu odpre _parent če hočeš da se v sosednjem oknu dopre (večjem) oziroma _blank da odpre novo okno.
drugič povezavi naštimaš da se prižge v _self oknu če hočeš da se v istem oknu odpre _parent če hočeš da se v sosednjem oknu dopre (večjem) oziroma _blank da odpre novo okno.
Dr X ::
Nism mislu kako se daredi, da bi se podstrani odpirale v frame-ih. Zanima me, če se da kako narest, da bi se podstrani odpirale v layerjih.
Nič ni nemogoče.
TylerDurden ::
Si to finto opazil na kateri drugi strani?
Če je dogovor:
NE - potem pusti, ker se meni že sama ideja sliši zelo lame, razen če hočeš imeti neumen site
DA - preberi odgovor pod NE
Če je dogovor:
NE - potem pusti, ker se meni že sama ideja sliši zelo lame, razen če hočeš imeti neumen site
DA - preberi odgovor pod NE
Let\'s make some soap ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je to dober signalOddelek: Omrežja in internet | 2573 (1709) | blackbfm |
» | pomoč pri spletni straniOddelek: Programiranje | 1262 (740) | no1pheeew |
» | kako deluje google (iskanje) in kako najdi.siOddelek: Pomoč in nasveti | 10147 (9877) | Ethical |
» | Web site s tabiOddelek: Izdelava spletišč | 1354 (1225) | mte |
» | prva stranOddelek: Izdelava spletišč | 1006 (867) | kihc |