Forum » Programiranje » Pomoč pri Ms Accessu ter Delphiju 6
Pomoč pri Ms Accessu ter Delphiju 6
Heroy ::
Lep pozdrav.
Imam en velik problem. V Accessu moram narediti bazo podatkov Skladiscne evidence pa imam nekaj tezav pri izdelavi. Če im mogoče kdo kaksno podobno ze izdelano bi prosil ce mi jo da na ogled da bi si razsiril svoje znaje.
Potem pa imam se en problem. V Delphiju moram narediti kontrolno plosco za bazo pa je moje znaje Delphija zeko sibko. Ce ima kdo kaksno gradivo o Delphiju se ravno tako priporocam.
Za vse se vam ze vnaprej zahvaljujem in pricakujem vaso pomoc.
Lepo se mejte pa se naprej ga zurite.
Imam en velik problem. V Accessu moram narediti bazo podatkov Skladiscne evidence pa imam nekaj tezav pri izdelavi. Če im mogoče kdo kaksno podobno ze izdelano bi prosil ce mi jo da na ogled da bi si razsiril svoje znaje.
Potem pa imam se en problem. V Delphiju moram narediti kontrolno plosco za bazo pa je moje znaje Delphija zeko sibko. Ce ima kdo kaksno gradivo o Delphiju se ravno tako priporocam.
Za vse se vam ze vnaprej zahvaljujem in pricakujem vaso pomoc.
Lepo se mejte pa se naprej ga zurite.
Jst ::
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lazarus - Večplatformska, brezplačna alternativa Delphi-juOddelek: Programiranje | 5362 (2571) | Gury |
» | Delphi ali c++?Oddelek: Programiranje | 3073 (2630) | mspiller |
» | [c++] globalne spremenljivke (extern)Oddelek: Programiranje | 1601 (1474) | Vesoljc |
» | Matura: seminarska za računalništvo (Delphi)Oddelek: Programiranje | 1530 (1241) | Dejcc |
» | Urejevalnik za source in compiler za DELPHIOddelek: Programiranje | 1487 (978) | kopernik |