Forum » Strojna oprema » Winfast TV USB inštalacija
Winfast TV USB inštalacija
Mr.B ::
Imam težavo pri inštalaciji zgoraj dotične TV kartice.
Zadeva kot taka se mi inštalira, toda ko da scann za kanale ali pa ga prekličem se mi računalnik reštarta, ni v event logu nič, tudi nimam nastavljen da se mi avtomatično reštarta pri BSOD. Ali ima kdo kaj izkušen s to kartico, so pa driverji tazadnji, tudi pri prejšnih ne dela. probal tudi druge usb porte, ne dela...
Zadeva kot taka se mi inštalira, toda ko da scann za kanale ali pa ga prekličem se mi računalnik reštarta, ni v event logu nič, tudi nimam nastavljen da se mi avtomatično reštarta pri BSOD. Ali ima kdo kaj izkušen s to kartico, so pa driverji tazadnji, tudi pri prejšnih ne dela. probal tudi druge usb porte, ne dela...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
halor ::
mam Leadtekovo zunanjo TV kartico in MS Windows Media center edition
Vedno ko hočem zalaufat software (k sm ga potegnu z njihove strani, al pa mam tut original CD), mi vedno napiše da se bo program izvajal v 16-bitnem načinu (daš OK) in potem se comp resetira
probal sm že vse odinstalirat (pobrisov sm tud u registrih...), pa še zmer ne dela
Morm pa rečt da je u Win XP pro delal!
A ma kdo s tem kej izkušen?
Vedno ko hočem zalaufat software (k sm ga potegnu z njihove strani, al pa mam tut original CD), mi vedno napiše da se bo program izvajal v 16-bitnem načinu (daš OK) in potem se comp resetira
probal sm že vse odinstalirat (pobrisov sm tud u registrih...), pa še zmer ne dela
Morm pa rečt da je u Win XP pro delal!
A ma kdo s tem kej izkušen?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pinnacle PCTV revealed (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7199 (5135) | maxy |
» | Tv tuner za katerega ne obstajajo driverji? :POddelek: Strojna oprema | 1962 (1635) | speed machine |
» | a se res nf7-s ne razume s sata maxtor diski???Oddelek: Strojna oprema | 1846 (1302) | pingec |
» | Vivo na Radeon 9000Oddelek: Zvok in slika | 1577 (1363) | polde66 |
» | ATI TV Wonder & Win2kOddelek: Zvok in slika | 1269 (1089) | PIII850 |