Forum » Programska oprema » Kako prelisičiti preizkusne programe, da skos delajo...
Kako prelisičiti preizkusne programe, da skos delajo...
gappee ::
Upam da razumete, kaj me zanima. Pod iskanje sploh ne vem, kaj bi dal, tko da, če je tema že bla, bi prosu link.
Recmo, enkrat sm samo spreminju datum v opravilni vrstici, pa je blo ok-program je spet delu. U bistvu me zanima bl tole: kje ostanejo fajli, ki po ponovni namestitvi programa povejo, da je ta program že bil uporabljen in ti napišejo, da ga morš registrirat.
Recmo, enkrat sm samo spreminju datum v opravilni vrstici, pa je blo ok-program je spet delu. U bistvu me zanima bl tole: kje ostanejo fajli, ki po ponovni namestitvi programa povejo, da je ta program že bil uporabljen in ti napišejo, da ga morš registrirat.
- zaklenil: perci ()
OmegaBlue ::
Erm ni ni fer do proizvajalca, preber si EULA.
In pa NO WAREZ!!!
In pa NO WAREZ!!!
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
mAsA ::
"gappee" upam da veš, da si s takšnimi posti sam pljuvaš v skledo. ( mislim da si nočeš pridobiti kakšnega "častnega" naziva. )
AMD Athlon(tm) 1700+@1.47 GHz, K7T266 Pro, DDR 512 Ram,
ATI Radeon 8500, 60+120GB HD, LG 775FT
ATI Radeon 8500, 60+120GB HD, LG 775FT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | svchost.exe, kaj počne, kako ga omejiti? Noro počasen pc :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 5178 (4154) | Master_Yoda |
» | Ne zazna trdega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2252 (2052) | Hayabusa |
» | Ali podpira Winsows XP CUDA podporo..?Oddelek: Strojna oprema | 714 (561) | simon7426 |
» | Windows 7 razna vpraŠanjaOddelek: Operacijski sistemi | 7109 (5556) | bosmla |
» | Windows 7 brez Internet Explorerja za Evropo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10456 (8122) | mtosev |