Forum » Programska oprema » ofice xp problem
ofice xp problem

Bigsmocker ::
pač...problem je sledeč. mam datoteko napisano v officu xp slo in en kolega mi jo je pomotoma zaklenil s paswordom, kakim pa niti on ne ve.
zdej me pa zanima, če bi se dalo kako rešit to zagato. kako nej to odklenem, s katerim programom nej odprem, obstaja kak program za shekanje pasworda?
tnx
zdej me pa zanima, če bi se dalo kako rešit to zagato. kako nej to odklenem, s katerim programom nej odprem, obstaja kak program za shekanje pasworda?
tnx

willson ::
lp!
Bigsmocker -> edina moznost je - Word Password Recovery - oz. excel al kar kol ze mas... sam a se kolega spomne kolk znakov je dolg ta pass?? ce mas vec k 5-6 in da so se stevilke zraven pol pa na zalost ni resitve... ker vsi teli Password Recovery programi delujejo na brute-force nacinu in vsi vemo, da pass k ma vec k 6 zankov (crke, stevilke, ...) ni mozno, vsaj ne v realnem casu, "pohekat"
Bigsmocker -> edina moznost je - Word Password Recovery - oz. excel al kar kol ze mas... sam a se kolega spomne kolk znakov je dolg ta pass?? ce mas vec k 5-6 in da so se stevilke zraven pol pa na zalost ni resitve... ker vsi teli Password Recovery programi delujejo na brute-force nacinu in vsi vemo, da pass k ma vec k 6 zankov (crke, stevilke, ...) ni mozno, vsaj ne v realnem casu, "pohekat"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | password recoveryOddelek: Programska oprema | 2220 (916) | Veron |
» | PDF - odklepanje dokumentovOddelek: Programska oprema | 3427 (3223) | All |
» | Win zip pasword heckOddelek: Programska oprema | 2021 (1643) | Ziga Dolhar |
» | Zip password crackerOddelek: Programska oprema | 1526 (1371) | whatson |
» | Kako mimo passworda v zipu?Oddelek: Programska oprema | 1699 (1385) | LuiIII |