Forum » Kaj kupiti » Koliko je vreden odklenjen 2500+ barton-rabljen
Koliko je vreden odklenjen 2500+ barton-rabljen
ISTE ::
Zanima me koliko je vreden odklenjen 2500+ barton-rabljen, novega pa dobim za 19k vendar zaklenjenega!
[prosim,če v prihodnje ne pišeš z veliki črkami,hvala. modeartor]
[prosim,če v prihodnje ne pišeš z veliki črkami,hvala. modeartor]
- spremenil: boštjan ()
boštjan ::
lahko se fajn zafrkneš,če kupiš odklenjenega,sploh če imaš abit nf7-s,kjer z novimi biosi množilnika 10 in 10,5 ne delata.
kuglvinkl ::
Problem je v tem, da lakho monitor izpljune samo 96 dpi. Še nadaljni problem se bo pa pojavil, če tega ne misliš spoštovat.
Your focus determines your reallity
mene sam zanima kol je pač vreden proc, nism mislu nobenga pravocirat
[moderatorji se opravičujem za mojo nevednost ]
[moderatorji se opravičujem za mojo nevednost ]
če maš dobro hlajenje se ti ne splača rabljenega kupovat,ker mislim,da bi tudi s temi novimi lahko prišel do 220X11.seveda je odvisno tudi od ramov in chipseta
ram se nism nabavu kolebam med twinmos winbond in twister, kar se tiče pa čipseta misliš hlajenje al nabor ker je nforce2
ps: še vedno mi ni noben odgovoru kolk je vredn rablen barton
ps: še vedno mi ni noben odgovoru kolk je vredn rablen barton
cekr ::
Procesor, ki je bil že navijan ni vreden nič.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
gamer ::
"Procesor, ki je bil že navijan ni vreden nič."
brez besed, mislm da tak folk sm spusijo...
brez besed, mislm da tak folk sm spusijo...
cekr ::
Zakaj ni vreden nič?
Iz čisto praktičnega razloga, ker nikoli ne veš, koliko je bil procesor prekurjen in prav nič ne veš, koliko časa bo še delal.
Iz čisto praktičnega razloga, ker nikoli ne veš, koliko je bil procesor prekurjen in prav nič ne veš, koliko časa bo še delal.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
če se kopuje proc prk oglasa,se ga splača najprej videt,torej da sta prodajalec in kupec iz istega okoliša,ker drugače se zna zgodit,da res dobiš kakega ,ki dolgo ne bo delal,al pa je že tudi kako poškodovan,žal je tudi to možno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | vrednost računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6795 (2225) | gddr85 |
» | Operativni leasing za fizične osebeOddelek: Na cesti | 11113 (10464) | Utk |
⊘ | Koliko je vreden? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 49864 (36557) | dzinks63 |
⊘ | Vrednost komponent (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10658 (9012) | bluefish |