Forum » Pomoč in nasveti » Bank Interleave; Bios
Bank Interleave; Bios
WiseBear ::
Zanima me kako je s funkcijo Bank Interleave pri ddr ramih. Tule sem našel opis omenjene zadeve, a opisuje samo glede sdr ramov. Do sedaj sem imel nastavljen Bank Interleave na Disabled. Je to mogoče vzrok za težave ki jih imam.
Imam namreč problem z nestabilnostjo sistema(oz. sesutjem windowsov) pri nadgradnji rama. Plata je qdi kudoz 7e 333-a. Problem je v tem, ker moram vedno znova postavljati sistem če hočem preizkusiti nove nastavitve biosa.
Oba modula posamezno delata normalno, ko pa jih dam skupaj se začnejo napake in blue screeni...
Timinge nimam pa nič navite(3 6 3).
Any ideas?
LP
Imam namreč problem z nestabilnostjo sistema(oz. sesutjem windowsov) pri nadgradnji rama. Plata je qdi kudoz 7e 333-a. Problem je v tem, ker moram vedno znova postavljati sistem če hočem preizkusiti nove nastavitve biosa.
Oba modula posamezno delata normalno, ko pa jih dam skupaj se začnejo napake in blue screeni...
Timinge nimam pa nič navite(3 6 3).
Any ideas?
LP
Arthur ::
izklopi dual chanell, če je vklopljen. jaz imam bank interleave naštiman na 4 banke, pa dela bp pri 3 ploščicah rama, ki pa so sicer sdr.
Arthur ::
no saj nevemkolk izkušenj tudi nimam... ampak kako imaš zdaj pravzaprav nastavljeno - bank int. na on ali off?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoc z ramOddelek: Pomoč in nasveti | 1239 (1239) | migaj |
» | DFI NF4 Ultra-D + UltraX problemOddelek: Navijanje | 1321 (859) | GaS |
» | Vsi ki imate KT266A plato in Durona!Oddelek: Navijanje | 908 (684) | Clemento |
» | Navijanje RAMaOddelek: Navijanje | 914 (778) | Gunny |
» | EPOX 8KTA3Oddelek: Navijanje | 1919 (1624) | danielka84 |