Forum » Šola » Prednosti in slabosti e-bančništva za gospodarstvo/državo?
Prednosti in slabosti e-bančništva za gospodarstvo/državo?
Primoz78 ::
Pozdravljeni, sem tik pred zakljuckom diplomske naloge in se mi ze mal mesa z vsemi temi podatki, pa sem se odlocu da se obrnem kar na obiskovalce slo-techa...saj je splosno znano da vec glav vec ve Prosil bi ce mi lahko pomagate pri iskanju prednosti in slabosti e-bancnistva za gospodarstvo/drzavo...vsaka pomoc je dobrodosla...
Lp Primoz
Lp Primoz
Cokolesnik ::
Če se ti meša z vsemi podatki, potem jih verjetno imaš več kot dovolj za pripravo diplomske naloge?
Jaz sem malo pogooglal (besede: e-bančništvo slabosti) in takoj našel nekaj (potencialnega) gradiva.
Jaz sem malo pogooglal (besede: e-bančništvo slabosti) in takoj našel nekaj (potencialnega) gradiva.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
He he potencialno gradivo sem nasel ze sam za prednosti in slabosti e-bancnistva sam ne za prednosti in slabosti za drzavo oz. gospodarstvo . Ah bom ze nasel kaj saj neki sem ze...sam ne na netu
Lp Primoz
Lp Primoz
Cokolesnik ::
Pravzaprav... Lahko se razpišeš o stvareh, ki jih verjetno tako ali tako že poznaš (lahko se tičejo tako države kot podjetij): zmanjševanje stroškov, problem varnosti. Ne vem, ali se je sploh mogoče distancirati za državo/gospodarstvo, saj pravzaprav prednosti/slabosti zadevajo vse, ki uporabljajo e-bančništvo. Kaj pametna potegni tudi iz Sigme.:)
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
Jap saj to sem mel v mislih, sem naredu prednosti in slabosti za banke in se za komitente, sam pol mi je prof. dodal se naj naredim za gospodarstvo oz. drzavo...kar se v bistvu neki enaci z komitenti, ker kot komitenti lahko nastopajo tako fizicne kot pravne osebe...V "Financah" pise vec stvari o tem, sem tam dubu, hvala vseeno za pomoc ...sem pa pustu temo, tko ce kdo doda se kaj kar nism nism pomislil oz. nasel
Lp Primoz
Lp Primoz
Vesoljc ::
+ fizični keš otpade, plastik rulz ;)
+/- security :)
+ manj zaposlenih
+/- security :)
+ manj zaposlenih
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varnost spletnih bank - enkratna geslaOddelek: Informacijska varnost | 7266 (5418) | seba-beba |
» | NSA vohuni tudi za finančnimi transakcijamiOddelek: Novice / Zasebnost | 17157 (14097) | krneki0001 |
» | seminarska naloga: e-storitveOddelek: Šola | 2677 (2188) | blackwing |
» | odprtje s.p-jaOddelek: Loža | 6502 (5769) | Okapi |
» | Firewall mašinaOddelek: Omrežja in internet | 1695 (1455) | skico |