Forum » Programska oprema » OLE streznik
OLE streznik

mISOk ::
Hi!
Zanima me kaj je to OLE streznik. V MS Accessu mi ko odpiram bazo (bazo nekih strank) imam v bazi vstavljene slike teh strank, sedaj ko sem bazo prenesel na drug racunalnik mi ko pritisnem na sliko Access javi "OLE streznik ni registriran, ce zelite OLE streznik registrirat, ga ponovno namestite". Kako? Ce niti ne vem kaj je to.
Hvala!
Zanima me kaj je to OLE streznik. V MS Accessu mi ko odpiram bazo (bazo nekih strank) imam v bazi vstavljene slike teh strank, sedaj ko sem bazo prenesel na drug racunalnik mi ko pritisnem na sliko Access javi "OLE streznik ni registriran, ce zelite OLE streznik registrirat, ga ponovno namestite". Kako? Ce niti ne vem kaj je to.
Hvala!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VC# insert into oledb ne delujeOddelek: Programiranje | 1701 (1472) | Good Guy |
» | razložitev nekaterij elementov v visual studio 05Oddelek: Programiranje | 2224 (2029) | darkolord |
» | OleDb in visual studio .netOddelek: Programiranje | 2380 (2159) | Kovalchuk |
» | branje byte[] iz MS access-ove bazeOddelek: Programiranje | 2031 (1941) | BHawk |
» | En problem v ASPOddelek: Programiranje | 977 (869) | webblod |