Forum » Strojna oprema » Elitegroup KT600-a ne deluje?
Elitegroup KT600-a ne deluje?
forsmark ::
Imam novo ˝elitko˝ kt600-a in se mi ni zagnala še niti enkrat, oz. se zažene in ugasne po par sekundah. Probal sem vse varjante s kabli za diode in stikala, rame in procesor imam nove, ki so bili testirani na drugem računalniku in delujejo normalno, grafična tudi. Bios sem resetiral a še zmeraj nič.
Vljudno prosim za pomoč,če ne se bom moral napit do smrti.
Vljudno prosim za pomoč,če ne se bom moral napit do smrti.
Dr_M ::
plato nes nazaj, pa zahtevi en konkretno firmo. nevem kaj si su ta klump kupovat...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
forsmark ::
Ma sej je nisem jaz kupu to je problem ki jaz je nebi nikoli, ker je smetarska. Božiček ne zna izbirati komponent za rač. to je dejstvo.
Frgazor ::
elite je mel vcasih bedast feature v dolocenih verzija biosa, da je po parih sekundah izklopil masino, ce ventilator ni imel primernih obratov (recimo nad 3000...). predstavljej si grozo ko poflesas bios, pa se ti vsakic po parih sekundah ugasne... :)
Oblivion ::
Doma imam K7S5A, K7S6A, frend ima KT600-A, pa delujejo vse brezhibno. Ce ne rabis navijanja zakaj bi dajal za plato 30k, ko pa lahko das pol manj za isto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se ne zažene splohOddelek: Pomoč in nasveti | 1936 (1769) | shany |
» | A ima kdo asus a7v600-x matično ploščo ? inOddelek: Pomoč in nasveti | 1245 (1057) | amigo_no1 |
» | ASRock K7UPGRADE-880 ali ASUS A7V600-XOddelek: Kaj kupiti | 1387 (1291) | mtosev |
» | asrock k7s8x r3 ...Izkušnje?Oddelek: Strojna oprema | 1931 (1650) | mile |
» | Problemi, problemi, in še enkrat problemi (s K7S5A?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1346 (982) | Boky |