Forum » Pomoč in nasveti » chaintech 6btm matična plošča - ne vem če sploh dela
chaintech 6btm matična plošča - ne vem če sploh dela
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
majlo ::
Od prijatelja sem dobil matično ploščo chaintech 6btm, PII procesor in grafično kartico vodoo 3 2000, pa ne vem, če katera stvar sploh dela.
Sam sicer posedujem matično ploščo matsonic, 4x agp. Vodoo se mi zdi da dela na agp 1x, ne upam pa kar porinit grafike v agp režo. A moram kaj nastavlat v biosu za omenjeno grafiko? Ali jo lahko kar vtaknem v agp in bi moralo delat?
Sestavil sem cel računalnik iz zgoraj omenjenih komponent, ko pa vklopim, pa se sploh ne zbudi. Kako bi lahko preveril, če procesor sploh dela?
Je kdo iz Ptuja, da bi mu prinesel procesor in mi ga sproba?
Mogoče tudi nisem česa pravilno priklopil, pa mi zato ni delalo?
LP Majlo
Sam sicer posedujem matično ploščo matsonic, 4x agp. Vodoo se mi zdi da dela na agp 1x, ne upam pa kar porinit grafike v agp režo. A moram kaj nastavlat v biosu za omenjeno grafiko? Ali jo lahko kar vtaknem v agp in bi moralo delat?
Sestavil sem cel računalnik iz zgoraj omenjenih komponent, ko pa vklopim, pa se sploh ne zbudi. Kako bi lahko preveril, če procesor sploh dela?
Je kdo iz Ptuja, da bi mu prinesel procesor in mi ga sproba?
Mogoče tudi nisem česa pravilno priklopil, pa mi zato ni delalo?
LP Majlo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | agp4x oz. agp 8xOddelek: Strojna oprema | 928 (804) | amacar |
» | Grafična kartica ne dobi dosti moči iz matićne plošče!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1200 (1115) | Safin |
» | Zamenjava matične ploščeOddelek: Strojna oprema | 1176 (1072) | kekc |
» | Socket 939 proc+plata za 50-60k kaj priporocate?Oddelek: Kaj kupiti | 1216 (1063) | mtosev |
» | Matična plošča - procesor - BEEP BEEP BEEPOddelek: Pomoč in nasveti | 1093 (950) | lukhail |