Forum » Elektrotehnika in elektronika » Hitachi STN/LCD 9" zaslon - adapter na VGA?
Hitachi STN/LCD 9" zaslon - adapter na VGA?
andromedar ::
Lep pozdrav!
Torej, kot je razvidno iz naslova...rabil bi "adapter", s katerim bi lahko panel (model LMG5278XUFC) priključil na VGA izhod grafične kartice ali pa kar "kontroler" za ta panel - mislim da sem nekaj takega enkrat videl - zadeva se je vtaknila v PCI.
Torej, stručkoti...prosim da mi pomagate po vaših zmožnostih
PS: Googlal sem že, pa ne najdem kaj uporabnega :(
LP
Torej, kot je razvidno iz naslova...rabil bi "adapter", s katerim bi lahko panel (model LMG5278XUFC) priključil na VGA izhod grafične kartice ali pa kar "kontroler" za ta panel - mislim da sem nekaj takega enkrat videl - zadeva se je vtaknila v PCI.
Torej, stručkoti...prosim da mi pomagate po vaših zmožnostih
PS: Googlal sem že, pa ne najdem kaj uporabnega :(
LP
Eh?
andromedar ::
Saj, ja....iščem kako verzijo za manj kot $ 250,- - to mi je vseeno malo preveč ;(
Eh?
CCfly ::
Moj nasvet bi bil da pozabi na svoj projekt. LCD zasloni iz prenosnikov so brez logike, zato pride v postev samo tak kontroler, ce imas pa izredno sreco lahko uporabis kaksno graficno z LVDS vmesnikom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povečati PDF dokumentOddelek: Pomoč in nasveti | 767 (657) | garamond |
» | Kje bi našel kako priklopit LCD od prenosnika na VGA?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2989 (1613) | jukoz |
» | igralni kontroler - Logitech rumblepad 2 tema - vibracijaOddelek: Igre | 2185 (1787) | opeter |
» | SUS; kako nastavit, da na clinet PCju Windows Update kaze na lokalni SUS server?Oddelek: Operacijski sistemi | 1760 (1554) | Microsoft |
» | Ali lahko disk vpliva na hitrost računalnika??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1329 (906) | pivmik |