Forum » Zvok in slika » Submax program in podnapisi
Submax program in podnapisi
Robert ::
Zanima me kako s programom Submax za urejanje podnapisov korak po koraku nastavimo, da podnapisi ne prehitevajo filma. Na Doom9 in DVDrhelp strani nisem zasledil pomoči za ta program. Uspešno sem združil film iz 2 datotek v eno taisto sem naredil tudi z podnapisi, kjer pa mi ni uspelo izenačiti podnapise s filmom. Gre za film Catch me if you can. Pomagajte.
sloxl8 ::
Prva stvar, ki jo moras vedeti, je FPS filma in podnpaisov.
Druga stvar, ki ti zelo prav pride, je cas, ko se prvi del filma konca, in cas, ko se zacne prvi dialog v drugem delu.
Nato poisci dialog v zdruzenem filmu, drugo datoteko podnapisa zakasni na isti cas in prekopiraj vsebino v prvo datoteko.
Seveda lahko to storis tudi s SubMAXom, vendar pa se znajo pojaviti tezave pri timingih in FPS-jih ter zdruzevanju podnapisov.
Druga stvar, ki ti zelo prav pride, je cas, ko se prvi del filma konca, in cas, ko se zacne prvi dialog v drugem delu.
Nato poisci dialog v zdruzenem filmu, drugo datoteko podnapisa zakasni na isti cas in prekopiraj vsebino v prvo datoteko.
Seveda lahko to storis tudi s SubMAXom, vendar pa se znajo pojaviti tezave pri timingih in FPS-jih ter zdruzevanju podnapisov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB PodnapisiOddelek: Zvok in slika | 2018 (1924) | IcyFox |
» | LG LCD TV in novi gonilnikiOddelek: Zvok in slika | 637 (617) | vir |
» | program za konvertiranje podnapisovOddelek: Programska oprema | 4202 (3772) | bostjan44 |
» | Yamada 6600 hitrost podnapisovOddelek: Pomoč in nasveti | 1845 (1771) | dleto |
» | Prog. za dodajanje podnapisov DVD-juOddelek: Programska oprema | 1515 (1445) | Vanquish |