Forum » Omrežja in internet » Problem z ICS
Problem z ICS
Stayerc ::
Imam problem z internet connection sharing. Imam Adsl in ne morem omogočiti ICS-a. Ko dam na siolov klient,da mi omogoči ICS mi napiše, da moja mrežna že ima določen IP in da ga ne more spremenit na 192.168.0.1. Poskušal sem že vse. Reinstaliral mrežno. Poskušal ročno nastaviti IP, poskušal da avtomatsko določi Ip. Brez uspeha. Poskusil z drugo mrežno. Vedno isto. Imam win XP pro sp1. Kaj bi lahko bilo narobe?
Lp
P.S.
Moram povedati, da mi je do sedaj že 3 mesece delala mreža brez problemov. Včeraj sem reinstaliral windowse in se mi je začelo to dogajat.
Lp
P.S.
Moram povedati, da mi je do sedaj že 3 mesece delala mreža brez problemov. Včeraj sem reinstaliral windowse in se mi je začelo to dogajat.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2008 NAT DNS forwardingOddelek: Operacijski sistemi | 1852 (1677) | Swiwer |
» | Forwardiranje portov preko ICS ter network bridgeOddelek: Omrežja in internet | 1234 (1154) | Saladin |
» | HomenetworkOddelek: Omrežja in internet | 3475 (2751) | MrStein |
» | WinXp share internet-obupOddelek: Omrežja in internet | 2116 (1602) | boštjan |
» | Win2kAdvSer; kako postavit novo domeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5050 (4278) | Microsoft |