Forum » Programska oprema » slovenjenje windowsov
slovenjenje windowsov
Vesoljc ::
probaj pri božičku
eh, čist resno, kaj bi ti slovenil? celotne win98? ne gre to kr tko...
če bi pa rad nastavil slovenske nastavite, pa pejt v control panel, regional settings, nekaj tacga...
še to...
ker si še zelenc na slotehu ti dam prijateljski nasvet. sprehodi se čez članke, boš zvedel mnogo uporabnih zadevc (še posebaj vodič), namreč tema z naslovom "naj mi en pove..." ni glih zelo informativna. slovenjenje win98, recimo, pove mnogo več...
eh, čist resno, kaj bi ti slovenil? celotne win98? ne gre to kr tko...
če bi pa rad nastavil slovenske nastavite, pa pejt v control panel, regional settings, nekaj tacga...
še to...
ker si še zelenc na slotehu ti dam prijateljski nasvet. sprehodi se čez članke, boš zvedel mnogo uporabnih zadevc (še posebaj vodič), namreč tema z naslovom "naj mi en pove..." ni glih zelo informativna. slovenjenje win98, recimo, pove mnogo več...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vesoljc ()
root987 ::
In sloveni, če že misliš slovenit kaj(win98 so že poslovenjeni afaik), naj se spravi na XP/2k3/2k, ali še bolje, Linux(kde, gnome, itd.).
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Matej ali Matjaz po anglesko?Oddelek: Šola | 8168 (5772) | Okapi |
» | Plutonovi luni dobili imeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4882 (4223) | gzibret |
» | Windows xp home edition in podpora za slovenščinoOddelek: Operacijski sistemi | 1572 (1451) | andrej |
» | WinME mi delajo hitreje od WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1874 (1488) | daylight |
» | xp slovenski?Oddelek: Operacijski sistemi | 1536 (1241) | Neo32 |