Forum » Programska oprema » Podrobnejša nastavitev za čas BACKUP-a?
Podrobnejša nastavitev za čas BACKUP-a?
Dr X ::
Pozdravljeni!
Potrbujem en dobr program za izdelavo varnostnih kopij dokumentov, pri katerem bom lahko dololočil, da se mi backup naredi vsako soboto, ko se logiram oziroma, če računalnika ne prižgem v soboto prvič naslednjič. To namreč ne morem narest z vgrajenim v winsih, ta namreč hoče, da povem uro kdaj se nej v soboto začne backup.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Potrbujem en dobr program za izdelavo varnostnih kopij dokumentov, pri katerem bom lahko dololočil, da se mi backup naredi vsako soboto, ko se logiram oziroma, če računalnika ne prižgem v soboto prvič naslednjič. To namreč ne morem narest z vgrajenim v winsih, ta namreč hoče, da povem uro kdaj se nej v soboto začne backup.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Nič ni nemogoče.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Dr_M ::
hehe a bo kdo kej povedu al ne?
jest tut rabim en program ki bi mi delu backup dolocenih datotek usakih 10-15 minut.
z idejami na plan
jest tut rabim en program ki bi mi delu backup dolocenih datotek usakih 10-15 minut.
z idejami na plan
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
arch5 ::
lohka pa narediš sledeče
1. narediš batch datoteko v katero vključiš:
1.1 bacup ukaz(prekopiraš ga iz run polja pri lastnostih taska)
1.2. po končanem backupu pa še ukaz za shutdown računala (pri winxp: shutdown -s -f -t 0)
2. Napraviš task, ki bo zagnal tvojo batch datoteko vsako soboto ob recimo 10tih in to je to
1. narediš batch datoteko v katero vključiš:
1.1 bacup ukaz(prekopiraš ga iz run polja pri lastnostih taska)
1.2. po končanem backupu pa še ukaz za shutdown računala (pri winxp: shutdown -s -f -t 0)
2. Napraviš task, ki bo zagnal tvojo batch datoteko vsako soboto ob recimo 10tih in to je to
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | batch fajl iz txt (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 9645 (8306) | b3D_950 |
» | AT komandeOddelek: Programska oprema | 1883 (1404) | noraguta |
» | BAT file - Auto zaprtje DOS oknaOddelek: Pomoč in nasveti | 2022 (1887) | ender |
» | Dnevno kopiranje mape...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1373 (1045) | BlaY0 |
» | Opravilo, ki ob določenem času omogoči drugo opravilo in ga potem spet onemogoči...Oddelek: Operacijski sistemi | 1530 (1313) | Mercier |