Forum » Pomoč in nasveti » Bios pri epox
Bios pri epox
royal ::
Hocem si nadgradit bios plate epox 8rda3+ pa nevem tocno kaj naredit, obiskal pa sem epoxovo stran, sam se ne znajdem prevec... Ima kdo izkusnje s tem. Hvala
- polepsal: Gandalfar ()
Dr_M ::
downloadas bios, ga razpakiras na formatirano delujoco disketo, rebootas in takoj ko se ti po rebootu pokaze slika, prtist ALT+F2. potem sledi navodilom.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
royal ::
Ja .zdej sem nadgradnjo naredil kje pa potem pogledas kaksna verzija biosa je bila in kaksna je sedaj...
Ko se nadgradnja izvaja mi napise .....FILE NAME TO PROGRAM : XXXXXX.BIN za FILE NAME TO SAVE : XXXX .BIN pa mi ne napise..(zato nevem a mi shrane )...... HVALA
Ko se nadgradnja izvaja mi napise .....FILE NAME TO PROGRAM : XXXXXX.BIN za FILE NAME TO SAVE : XXXX .BIN pa mi ne napise..(zato nevem a mi shrane )...... HVALA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrebujem ISO originalnega CD-ja za matično ploščo Asus M2N SLI DeluxeOddelek: Pomoč in nasveti | 1492 (1058) | Enron x86 |
» | BIOS ROM checksum errorOddelek: Strojna oprema | 1426 (1162) | cnZz |
» | spor med ramom in diskom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1399 (1205) | tonex23 |
» | Navijanje DFI INFINITY (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5373 (3260) | Flamer |
» | Flashanje biosaOddelek: Pomoč in nasveti | 1380 (1213) | VASkO |